Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de Noticias

Estàs preparat per afrontar les renovacions de cartera en un entorn complicat? #WebinarsMediadors

Josep Calvo, assessor tècnic del Col·legi, ens proporcionarà les claus de la nova situació en el webinar de dijous 2 de juliol a les 10.00 hores

Els efectes del coronavirus segueixen i seguiran molt presents en les nostres vides durant els pròxims mesos. Processos habituals en el sector assegurador com la renovació de cartera es veuen alterats pels efectes de la pandèmia en l'economia. La incertesa afegeix un plus de dificultat i la relació entre l'oferta i la demanda s'ha vist alterada. Ens enfrontem a un mercat diferent i especialment dur.

Josep Calvo, assessor tècnic del Col·legi, explica que “apareixen noves variables, com un increment important de taxes de risc, una reducció de l'oferta asseguradora i de la capacitat per assumir riscos”. Calvo assegura que “la millor eina que tenim per a afrontar aquest període d'incertesa és l'anticipació”. A les portes de l'estiu “és un bon moment per a preparar-nos davant un final d'any que serà tot un repte per a la mediació”.

Calvo ens revelarà les claus per encarar la situació en el webinar de dijous 2 de juliol a les 10.00 hores. La sessió durarà una hora i, com és habitual, l'assessor tècnic del Col·legi respondrà a les preguntes que li traslladin els participants.

Per participar en aquest webinar gratuït has d’inscriure’t aquí.

 

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223