Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de Noticias

FECOR actualitza i adapta el seu dossier pràctic a la nova Llei de Distribució

La nova versió inclou, entre altres novetats, la documentació contractual que regula la relació entre el corredor i els seus clients

FECOR ha actualitzat i ampliat el seu Dossier Pràctic amb l'objectiu d'adaptar-lo a la nova Llei de Distribució d'Assegurances. De la mà de DSG Abogados ha fet un primer treball que ha consistit a ampliar el propi dossier incloent la documentació contractual que regula la relació entre el corredor i els seus clients. Creu la federació que els canvis introduïts per la nova llei "fan més important que mai la transparència i la informació en el marc d'aquestes relacions".

Amb aquest sentit FECOR ha realitzat dos models de contracte que tracten d'atendre les diferents tipologies de corredories que engloben les associacions dins federació: d'una banda, el contracte del corredor per "designació individual que permet regular la prestació dels serveis del corredor respecte a una pòlissa concreta i, el Contracte Marc de prestació de serveis, que desenvolupa una activitat global i permet la prestació del servei en relació amb diverses pòlisses i programes d'assegurances", explica FECOR.

Al costat d'aquesta actualització, el dossier millora les Cartes de Canvi de Posició Mediadora de manera que els professionals disposen de quatre formularis perquè puguin seleccionar el més adequat en la seva relació comercialitzar.

El president de FECOR, Juan Antonio Marín, ha manifestat que els pilars d'aquest dossier pràctic "són adaptabilitat, vigència i utilitat dels seus documents". Afegeix que d'aquesta manera la federació "compleix un dels seus objectius principals que és ajudar al corredor d'assegurances en l'acompliment de la seva labor professional, dotant-li d'eines eficaces que li facilitin i agilitzin el treball diari".

 Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223