Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de Noticias

El Col·legi activa les comunicacions via Whatsapp

Per a poder utilitzar aquest canal de comunicació bidireccional és necessari que ens autoritzis a mantenir converses a través d'aquesta aplicació

Vols comunicar-te amb el Col·legi a través de Whatsapp? Aquesta aplicació forma part del nostre dia a dia, tant en l'àmbit personal com en el professional. Àgil, versàtil i senzilla, segons estadístiques recents, està instal·lada en un 90% dels telèfons intel·ligents operatius.

El Col·legi ja va comunicar als seus col·legiats a la fi de juliol el llançament d'aquest nou canal de comunicació com una via ràpida d'intercanvi de missatges. Després de les primeres setmanes de prova, ara la iniciativa s'amplia al conjunt dels professionals del sector assegurador que vulguin interactuar amb el Col·legi.

Una de les principals virtuts de Whatsapp, a més de la seva immediatesa, és la possibilitat d'enviar missatges de text, arxius multimèdia i missatges de veu.

La nostra intenció és poder comunicar a través d'aquest canal informacions rellevants, recordatoris de cursos i altres sessions participatives, així com distribuir continguts que poden ser compartits. De la mateixa manera, és també un canal perquè els col·legiats ens pugueu dirigir les vostres consultes.

Perquè aquestes converses siguin possibles, les normes de Whatsapp Business obliguen al fet que acceptis formar part del grup del Col·legi en l'app.

Si tens l'aplicació de Whatsapp en el mateix suport que reps aquest correu, has de clicar aquí i se t'obrirà l'aplicació Whatsapp posant la paraula "Alta", només has d'enviar i d'aquesta manera ja podem enviar-te les comunicacions.

Si reps aquest correu en un suport on no tens accés a Whatsapp, només has d'enviar un missatge de Whatsapp al telèfon 932.153.223 amb la paraula "Alta" per a donar permís a rebre les nostres comunicacions.

T'esperem en el WhatsApp del Col·legi.

 Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223