Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de Noticias

Zero Barreras, la primera aplicació que valora l'accessibilitat dels edificis

Mútua de Propietaris presenta el 16 de setembre a les 13.00 hores una innovadora aplicació que permet auditar les barreres d'accés dels edificis

Zero Barreras és la primera aplicació dissenyada per a conèixer de manera àgil i senzilla el nivell d'accessibilitat tots els elements d'una comunitat. La Fundació Mútua de Propietaris, promotor d'aquesta iniciativa tecnològica, et convida que participis en la trobada digital en el qual es presentarà l'app el pròxim 16 de setembre a les 13.00 hores.

El funcionament de l'app és molt senzill. N'hi ha prou amb recórrer l'edifici des de la porta del carrer, respondre a les preguntes que ens formula Zero Barreras i realitzar els mesuraments amb el mòbil. Les dades obtingudes poden ser compartits i difosos, al mateix temps que creix el coneixement de l'usuari sobre l'accessibilitat. L'aplicació utilitza tecnologies basades en intel·ligència artificial i machine learning.

L'acte de presentació estarà moderat pel periodista José Ribagorda, presentador d'Informatius Telecinco, i comptarà amb la participació de l'arquitecta Benedetta Tagliabue; el CEO de Mobile World Capital Barcelona, Carlos Grau; Laura López, Vicepresidenta de la Fundació Mútua de Propietaris, i Salvador Díez, president del Consell General de Col·legis d'Administradors de Finques d'Espanya.

Per a participar en l'acte és imprescindible registrar-se aquí.

 

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223