Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de Noticias

La fórmula de DAS per arribar i fidelitzar a més clients #WebinarsMediadors

Participa dimecres que 16 a les 10.00 hores en el webinar en el qual DAS compartirà la seva fórmula per a triomfar en el ram de la protecció jurídica, orientada a l'àmbit personal i familiar

El experts de DAS seran els protagonistes del webinar de dimecres 16 de setembre a les 10:00 hores en el que aprofundiran en les possibilitats del ram de protecció jurídica orientada a l’àmbit personal i familiar. Un producte que es una excel·lent fórmula per fidelitzar al client i acreditar una impecable gerència de riscos.

Al llarg de a sessió, es donarà a conèixer el producte ‘DAS Advocat Personal a tot risc’, una assegurança de protecció jurídica “de nova generació”, que cobreix pràcticament tots els temes legals que poden afectar als clients i a la seva família.

Per aquesta iniciativa, DAS ha creat un paquet especial amb quatre àmbits de cobertura, Laboral, Habitatge, Consum i Danys i Lesions. Com a fórmula per donar-ho a conèixer entre els clients dels mediadors, l’asseguradora oferirà una campanya digital i gratuïta, amb la cessió de l’ús de la plataforma Das Digital Broker, que permet promocionar el producte d’una forma totalment Digital amb un mínim esforç.

Per participar en aquest webinar cal registrar-se aquí.

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223