Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de Noticias

Vols participar gratis en l’Insurance World Challenges 2020?

Aprofita l'oportunitat d'inscriure't sense cost per a accedir a la versió digital d'aquest interessant esdeveniment que se celebra el pròxim 23 de setembre en el Palau Euskalduna de Bilbao

El Insurance World Challenges, el major festival d'innovació del sector assegurador del sud d'Europa que se celebra el 23 de setembre, ha adaptat enguany el seu format per ajustar-se a les exigències que determina la pandèmia. L'esdeveniment, que se celebra tradicionalment en format presencial, s'ha dissenyat perquè aquesta edició sigui blended, és a dir, que combina el virtual i el presencial. D'aquesta manera, es podrà continuar acudint físicament al Palau Euskalduna de Bilbao, i també online a través de la web www.insurancechallenges.com.

Més de mig centenar de Startups i Insurtechs presentaran les seves propostes en aquesta edició d'un esdeveniment que permet visualitzar l'estat de la innovació en el sector assegurador i de les principals tendències de futur Insurance World Challenges s'ha convertit en un referent sobre les estratègies digitals i la innovació en el món de l'assegurança de la mà de ponents de reconegut prestigi.

Fruit de la col·laboració entre el Col·legi i Community of Insurance, empresa organitzadora de l’Insurance World Challenges, posem a la teva disposició la possibilitat d'inscriure't de manera gratuïta per a participar en aquest esdeveniment de manera virtual. Per a això és necessari que accedeixis a aquest link i completis les dades que se sol·liciten en el formulari abans del pròxim dia 16 de setembre.

Els responsables del Insurance World Challenges confirmen que els participants virtuals tindran accés a tots els continguts previstos en el programa. Els panells de discussió, keynote speaker, agenda 2030, show&tell sessions i speaker corner podran seguir-se des de la distància. Fins i tot s'habilitaran booth virtuals per als sponsors i insurtech que seran presents en la fira. D'aquesta manera, els participants online gaudiran d'una experiència completa.

A més de l'anterior, tots els patrocinadors i aquelles insurtech que disposaven de booth en la fira, tindran un booth virtual que, com sala virtual, els permetrà mostrar els seus continguts i fixar reunions amb els participants.

No et perdis aquesta oportunitat única d'apuntar-te des de la teva pantalla al futur immediat de l'Assegurança. Inscriu-te abans del 16 de setembre.

 

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223