Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de Noticias

Presencial o en streaming? Tu decideixes com seguir el Curs formatiu Grup A

Pots matricular-te del Grup A, que per primera vegada convoca el Col·legi, i assistir a les classes físicament o seguir-les a distància des del teu ordinador, tauleta o telèfon intel·ligent

El Col·legi convoca enguany per primera vegada en solitari el Curs Formatiu del Grup A que ja obert el seu període de matriculació amb descomptes exclusius per a col·legiats. Una de les principals novetats d'aquest curs és la possibilitat que tenen els alumnes d'assistir a les classes de manera presencial a les aules del Col·legi o seguir-les en streaming.

No són opcions excloents. A cada moment del curs l'alumne pot decidir si assisteix presencialment o es decanta per usar la tecnologia i seguir la classe a distància des de la pantalla de l'ordinador, la tauleta o el mòbil.

La recomanació dels responsables acadèmics és que l'alumne acudeixi presencialment de manera preferent, ja que hi ha molts matisos i aspectes en qualsevol procés formatiu s'obtenen sent present a les aules i a través de la relació i l'intercanvi amb els altres alumnes i el quadre de professors.

No obstant això, el streaming és una opció de qualitat. L'alumne segueix en directe l'evolució de les explicacions que el professor està oferint a l'aula. És, per tant, una magnifica opció per a seguir totes les classes o només algunes que per motius d'agenda o per altres circumstàncies no pot desplaçar-se a l'aula.

En qualsevol cas, la presència física és imprescindible en els exàmens. Per a tots els alumnes del curs no existeix una altra alternativa que anar a l'aula per a realitzar aquest tipus de proves.

Entre altres avantatges, els alumnes del Curs del Grup A podran accedir gratuïtament durant el seu període de matrícula a tots els cursos i sessions formatives que organitza el Col·legi.

Per a sol·licitar més informació sobre aquest curs omple aquest formulari o telefona al 932 153 223.

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223