Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de NoticiasLinkedInWhatsapp

Quant saps sobre assegurances? #SetmanaMundial2020

Posa a prova els teus coneixements asseguradors i diverteix-te participant en el joc solidari de preguntes i respostes de la Setmana Mundial digital

Els reptes són sempre excitants i, si a més d'entretenir ens permeten donar suport a persones que l'estan passant malament, l'estímul és encara major. La Setmana Mundial digital 2020 ofereix a tots els inscrits participar en un joc de preguntes i respostes sobre el món de l'assegurança. La mecànica és similar a la del trivial. A aquest cas, hem de triar la resposta correcta entre tres possibles en la qual només una és correcta.

El joc estarà disponible els dies 10, 11, 12, 16, 17 i 18 de novembre. Cada dia es llança una nova ronda de preguntes inèdites. Per a participar, a més d'estar inscrit en la Setmana Mundial digital, hem d'entrar a la plataforma Mediario TV i accedir al joc. Per a jugar hem d'identificar-nos amb un àlies i el mateix e-mail amb el qual ens hem inscrit per a poder seguir l'esdeveniment digital. I llest, ja podem jugar.

Tots els dies es premiarà al millor de la ronda del dia, encara que el gran premi serà per al participant que obtingui la millor puntuació acumulada al llarg de les sis rondes. El guanyador final rebrà un premi sorpresa que l'ajudarà a manejar-se millor en l'entorn digital.

El dia 20 de novembre, en el qual s'estrenarà l'últim lliurament de continguts de la Setmana Mundial digital 2020, es donarà a conèixer el nom del guanyador absolut.

Participar en aquest joc té un valor molt especial, ja que a més de passar una bona estona formarem part d'una iniciativa solidària. El Col·legi farà entrega a una ONG 0,50 euros per cada participant inscrit que jugui almenys una ronda.

Estigues atent als canals de comunicació del Col·legi des d'on t'anirem informant de més detalls sobre aquest joc solidari. Comptem amb tu.

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223