Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de NoticiasLinkedInWhatsapp

Saps quines són les tendències que faran créixer el teu negoci? #SetmanaMundial2020

La informació ens ajuda a millorar les nostres perspectives i això és el que pretén el Col·legi amb el ‘Estudi de Tendències’ per a la mediació que es presentarà el penúltim dia de la Setmana Mundial digital

El pack de continguts que s'estrenarà el dia 19 de novembre, el penúltim de la Setmana Mundial digital 2020, inclou la presentació d'una iniciativa del Col·legi concebuda per oferir als col·legiat informació de valor sobre el mercat i la societat. Es tracta del ‘Estudi de tendències de mercat’.

El propòsit és proporcionar als mediadors una visió àmplia sobre els canvis que s'estan produint en el mercat. Aquest estudi és el fruit de mesos de treball dirigit per la consultora C4E, en el qual s'analitza les tendències de mercat i identifica oportunitats de negoci estratègiques per als mediadors d'assegurances. Una proposta que aprofundeix en el comportament del consumidor, el seu impacte en el mercat. Aquesta iniciativa ofereix a agents i corredors arguments per a millorar els resultats del seu negoci.

Lourdes Sopranis, consultora de C4E i directora de l'estudi, serà l'encarregada de presentar breument i amb el suport d'imatges les grans línies de recerca que desenvolupo l'estudi. La sessió es completa amb una visió més profunda sobre una de les tendències que destaca l'estudi. Concretament, la importància del factor humà en el context d'un mercat digital en alça i en el qual els mediadors professionals tenen un ampli marge de desenvolupament.

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223