Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de NoticiasLinkedInWhatsapp

‘Diàlegs de futur’, reflexions al més alt nivell #SetmanaMundial2020

Els màxims directius de vuit companyies reflexionaran, un a un, conversaran amb vuit experts en diverses matèries sobre el futur

Al llarg de les vuit emissions de la Setmana Mundial digital 2020, la reflexió sobre el futur del sector i de la societat es concentrarà en una conversa en la qual participarà el CEO o director general d'una de les principals companyies del país i un expert reconegut en la matèria que es tracti. Cada dia, protagonistes i temàtiques diferents.

Salut, consum, tecnologia, innovació i lideratge seran alguns de les qüestions que s'abordaran al llarg de 20 minuts. Cada directiu ha seleccionat una temàtica d'interès per aportar el seu punt de vista i el de la seva companyia. Els directius que protagonitzaran aquesta format són els màxims responsables dels principals patrocinadors de l’event: Allianz, ARAG, Axa, CA Life, Catalana Occidente Seguros, DAS Seguros, Fiatc i Zurich.

El diàleg és una dels senyals d'identitat de la Setmana Mundial del Col·legi. En formats diversos, la paraula dels protagonistes del sector i també d'experts d'altres àmbits han estat el vehicle per a difondre reflexions i contrastar punts de vista. En aquesta Setmana Mundial digital tan especial, en un context incert i de canvis profunds, compartir visions i informació continua sent una absoluta necessitat.

Una vegada conclòs el diàleg, els màxims representants de les companyies participaran en un altre format breu, que també s'emetrà tots els dies. Els consellers delegats respondran a una selecció de cinc preguntes d'entre totes les que enviïn prèviament els col·legiats. Com ja va succeir en el debat de la Setmana Mundial de l'any passat, cada directiu disposarà d'un minut per pregunta per a respondre. La resta de qüestions que no puguin formular-se en temps d'emissió disponible s’enviaran als destinataris perquè puguin respondre-les posteriorment.

En els pròxims dies, informarem dels noms dels directius i també la forma i el termini en la qual s'han de remetre les preguntes. Continua atent als canals de comunicació del Col·legi.

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223