Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de NoticiasLinkedInWhatsapp

Paco Mir (El Tricicle): "No sóc una persona grisa perquè treballi en una asseguradora" #SetmanaMundial2020

Santi Gómez, director comercial de FIATC, conversa sobre la creativitat amb Paco Mir, actor, humorista i membre de 'El Tricicle'

Santi Gómez, director comercial de FIATC, i, Paco Mir, component de 'El Tricicle', protagonitzen sobre l'escenari de al Teatre Poliorama de Barcelona un entretingut diàleg al voltant de el paper de la creativitat que es va estrenar ahir a MediarioTV. En un moment de la xerrada, va sorgir la suposada condició de persones grisos que s'associa als professionals de l'assegurança. Mir va expressar el seu convenciment que això no es correspon amb la realitat. L'humorista va afirmar que "cal llevar-se la màscara que diu que sóc una persona grisa perquè treballi en una asseguradora".

Paco Mir va reivindicar el paper de l'assegurança i va atribuir la serietat de el sector a que treballa amb el risc "i això és una cosa seriosa". L'actor va assegurar que l'assegurança, precisament, aporta solucions, ens protegeix, "ens dóna seguretat". En aquest sentit, l'integrant d' 'El Tricicle' va reivindicar la necessitat d'humanitzar la tasca dels asseguradors: "a vegades sembla que són els teus enemics quan, en realitat, representen tot el contrari".

Preguntat per Santi Gómez sobre un consell que "ens ajudi a suportar l'actual situació" marcada per la pandèmia, l'actor va suggerir "l'empatia". Mir va afirmar que "ningú té la solució i les suposades solucions duren avui un quart d'hora". Ningú es pot pensar "que sap més que l'altre, que té el remei per a tot".

Per al component d' 'El Tricicle', suportem la situació com podem. En línies generals "ho estem encaixant bé perquè aquesta és una crisi mundial en la qual no et pots escapar a enlloc". Mir ha apuntat que "estem tots afectats".

En aquesta línia, l'humorista va explicar que "un dels grans defectes dels actors és que molts no escolten". Segons l'opinió de Mir, en aquest moment és quan en l'actuació apareix la falsedat. Fora de l'escenari succeeix els mateix i hem de tractar de "entendre a la persona que tens davant i escoltar-lo, que és la gran paraula d'aquest món". Aquest és un consell "que val per a tots en qualsevol situació", va concloure.

Sobre el paper de la creativitat, Gómez i Mir van coincidir a definir-la com una cosa essencial en la vida de les persones. L'actor va assegurar que "La creativitat cal sempre, ja que al costat de la curiositat és el que fa que la Humanitat avanci". En aquest sentit, Gómez ha apuntat que l'assegurança també té un component "tasca gairebé d'artesà, tot i que no es percebi d'aquesta manera".

La conversa va concloure amb una nova referència de Paco Mir a la imatge de el sector. L'actor va afirmar que, tot i que no tinc un estudi fet sobre aquest tema, crec que "les asseguradores abans eren molt més grisos que actualment", encara que de vegades toquen temes com els decessos, "el nostre futur no futur" que sempre són complicats. "De totes maneres, així estem fets amb data de caducitat". Com s'aclareix en un altre moment d'aquest diàleg, amb humor es pot parlar de tot.

La conversa completa es pot veure seguint aquest enllaç. Per a això és imprescindible estar registrat a la plataforma MediarioTV

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223