Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de NoticiasLinkedInWhatsapp

Necessites informació de tendències de mercat per enfocar el teu negoci? #SetmanaMundial2020

No et perdis la presentació avui a MediarioTV de la investigació realitzada per la consultora C4E per encàrrec de Col·legi

La informació és bàsica per poder avançar la direcció correcta. Per això és important que prestis atenció a l'Estudi de Tendències elaborat per la consultora C4E per encàrrec de Col·legi que podràs seguir en MediarioTV. La presentació d'aquesta iniciativa forma part de l'estrena de nous continguts de la Setmana Mundial Digital 2020 que estarà disponible aquesta tarda a partir de les 16:00 hores.

El propòsit és proporcionar als mediadors una visió àmplia sobre els canvis que s'estan produint en el mercat. Aquest estudi és el fruit de mesos de treball dirigit per la consultora C4E, en què s'analitza les tendències de mercat i identifica oportunitats de negoci estratègiques per als mediadors d'assegurances. Una proposta que aprofundeix en el comportament del consumidor, el seu impacte en el mercat a partir de l'experiència de diversos sectors. La informació obtinguda ofereix als agents i corredors arguments per millorar els resultats del seu negoci.

Lourdes Sopranis, consultora de C4E i directora de l'estudi, serà l'encarregada de presentar breument i amb el suport d'imatges les grans línies de recerca que desenvolupament l'estudi. La sessió es completa amb una visió més profunda sobre una de les tendències que destaca l'estudi. Concretament, la importància del factor humà en el context d'un mercat digital en alça i en el qual els mediadors professionals tenen un ampli marge de desenvolupament.

A partir del proper mes de gener, el Col·legi organitzarà diverses sessions formatives per divulgar i aprofundir en els continguts i conclusions d'aquest interessant estudi.

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223