Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de NoticiasLinkedInWhatsapp

Radiografia de la revolució de la Silver Economy a 'Diàlegs de futur' #SetmanaMundial2020

Jordi Rivera, CEO de DAS, i Juan Carlos Alcaide, especialista en fidelització, conversen sobre la Silver Economy, un dels grans canvis socials que és ja una realitat en el mercat i que seguirà avançant

Jordi Rivera, CEO de DAS Assegurances, i Juan Carlos Alcaide, expert en màrqueting i fidelització, protagonitzen a partir de les quatre de la tarda d'avui l'espai 'Diàlegs de futur' de la Setmana Mundial Digital 2020. Rivera i Alcaide centren la seva conversa en els efectes que tindrà en el mercat el canvi demogràfic a què estem vivint i que està condicionat per la longevitat. L'anomenada 'Silver Economy' demanda serveis, ofereix noves oportunitats i requereix també d'un enfocament clar per part de les empreses i, més en concret, de les asseguradores.

Alcaide és un dels experts més reconeguts sobre l'anàlisi d'aquest segment creixent del mercat. El professional del màrqueting és autor d'un llibre de referència per entendre aquest fenomen transformador: 'Silver Economy. Majors de 65: el nou target'. Per la seva banda, Jordi Rivera explica com DAS Assegurances està enfocant una part dels seus serveis dedicats a atendre aquest segment creixent de mercat.

D'altra banda, Adolfo Masagué, director comercial de DAS, és el protagonista de 'Les companyies responen'. El directiu de DAS contesta a tres preguntes formulades per col·legiats de Barcelona.

En la sessió d'avui, Marta Oller, tresorera de el Col·legi, i Jordi Parrilla, director de Formació, són els responsables de donar la benvinguda als participants a la Setmana Mundial Digital 2020 i presentar els continguts.

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223