Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de NoticiasLinkedInWhatsapp

Francesc Santasusana: “Hem tractat de treure el millor del Col·legi en aquesta Setmana Mundial Digital” #SetmanaMundial2020

El president i la gerent del Col·legi, Sandra Serra, van repassar els vuit dies d'un esdeveniment que ha aconseguit una gran repercussió

En els continguts que es van estrenar divendres passat en l'última jornada de la Setmana Mundial Digital 2020, Francesc Santasusana, president del Col·legi, va dirigir unes breus paraules marcades per l'agraïment a tots els participants i a les companyies patrocinadores. “Gràcies a tothom que ha fet possible organitzar aquesta Setmana Mundial innovadora i amb molts reptes”, va assegurar el president.

Santasusana va recordar que “aquest és un moment especial que ens fa treure el millor de tots nosaltres”. En aquest sentit, el president va afegir que amb aquesta Setmana Mundial Digital 2020 “hem tractat de treure el millor del Col·legi”.

En un repàs dels principals continguts, Santasusana va destacar que “hem gaudit de les reflexions dels CEOS i els seus ponents”. Amb la sèrie ‘Garriga, Jr., mediador d'assegurances’, “bona part de la mediació, agents i corredors, ens hem sentit identificats”. Finalment, es va referir a ‘El Joc de l'Assegurança’ del qual va assegurar que “ens ha enriquit i ens ha aportat”.

El president del Col·legi va concloure la seva intervenció donant les gràcies “a les companyies, a les organitzacions empresarials de les companyies i a tots els col·legiats de Barcelona, Catalunya i Espanya per estar sempre presents i, més encara, en aquests moments tan complexos”

“Les dades són bones, molt bons, boníssims”

En la part final del tancament institucional de l'esdeveniment, Francesc Santasusana va formular diverses preguntes a Sandra Serra, gerent del Col·legi, sobre com ha viscut l'equip professional de la institució el repte de la Setmana Mundial Digital. Serra va assegurar que “amb molta il·lusió, acceptant tots els reptes i plantejant-los amb la intenció que tot el que féssim tingués continuïtat en el futur”. La gerent va emmarcar en aquesta idea de continuïtat “la plataforma MediarioTV, que s'uneix a la nostra estratègia de comunicació”.

Sobre la sèrie de televisió, Serra va explicar que “teníem l'exigència de fer una cosa única, que servís de suport a la cultura, i que donés continuïtat a la nostra iniciativa ‘Per a què serveix un mediador d'assegurança?’, de la qual ja llancem un primer vídeo fa uns mesos”. ‘Diàlegs de futur’, ‘El Joc del Segur’ i la presentació del ‘Estudi de Tendències’ completen els continguts que s'han difós al llarg d'aquests vuit dies.

Al voltant de les dades d'audiència de la Setmana Mundial Digital, a pregunta de Santasusana, Sandra Serra va afirmar que “les dades són bones, molt bons, boníssims”. Encara que va assegurar que encara no disposen de totes les dades, la gerent va explicar que el número d'inscrits va superar en un 70% la xifra de l'anterior Setmana Mundial que va ser presencial. Pel que respecta a les pàgines vistes, “en els primers tres dies superem ja les 100.000” i encara falta informació. Serra va concloure la seva resposta a Francesc Santasusana afirmant que “aquest format digital està per a quedar-se. No sé com ho farem, però ho farem”.

Pel que respecta a la Setmana Mundial 2021, la gerent va assegurar al president que “haurem de conviure amb aquesta nova modalitat, però no podrem prescindir dels presencial que ens aporta el networking”. Sandra Serra va expressar el seu agraïment “a les companyies, als departaments de comunicació i als responsables territorials pel seu suport”. La gerent del Col·legi també va expressar el seu reconeixement “a l'equip del Col·legi i a les gairebé 50 persones que hem estat involucrats en l'organització”. Finalment, va agrair el paper de les empreses MundoIP (tecnologia), Smart Republic (Comunicació) i Pepitos Brothers (Productora TV) i va agrair, de manera molt especial, “als col·legiats per seguir-nos d'una manera tan extraordinària enguany”.

Santasusana va concloure agraint als seus companys de la Comissió Permanent, a la Junta de Govern, a tot el Col·legi el seu suport “per a poder fer les coses d'una manera diferent” i també a tota la mediació d'Espanya i a les companyies. “Units podem aconseguir moltes coses. Aquesta és la capacitat que podem tenir quan tenim grans reptes”, va assegurar el president.

 


Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223