Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de NoticiasLinkedInWhatsapp

Has planificat el 2021? #WebinarsMediadors

L'any vinent està molt a la vora i és el moment de tancar la planificació de com evolucionarà la nostra empresa en el 2021. Enric Vidal ens explicarà el dimarts 1 a les 10.00 h. què fer

Enric Vidal, assessor en màrqueting i vendes del Col·legi, ens explicarà dimarts que ve a les 10.00 hores quins criteris hem de seguir per a “planificar l'evolució i creixement del nostre negoci de cara a l'any que ve”. Vidal exposa que “acabem un any en què hem hagut d'evolucionar a marxes forçades, tant en la nostra manera de fer les coses com en les nostres expectatives de negoci”. En aquest moment, planificar és imprescindible i ens l'aclareix en aquest vídeo.

Full de ruta? Bola de Cristall? En el webinar de la setmana que ve veurem “la importància de planificar el 2021, veurem criteris que podem utilitzar per a afinar les nostres previsions i, sobretot, com la planificació comercial ha d'ajudar la nostra corredoria o agència a centrar-se en les tasques, equips i recursos clau per a aconseguir els objectius”.

Vidal afirma que per al 2021 “no tenim encara un avanç del que passarà, però sí que sabem que serà un any per a continuar adaptant-se en què els nostres negocis i que el nostre dia a dia seguirà condicionat pels mateixos elements que el 2020… com a mínim!”.

Per a participar en aquesta sessió és imprescindible que et registris.

 

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223