Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de NoticiasLinkedInWhatsapp

Estàs preparat per a ser un venedor híbrid? #WebinarsMediadors

Clínicum i el Col·legi organitzen dijous que ve 3 de desembre a les 10.00 hores un webinar en el qual es revisaran les claus per a orientar la força comercial de la teva empresa tant a les accions presencial com les que es desenvolupen en l'entorn digital

‘Està preparada la teva força de vendes per a ser venedors híbrids?’ és el títol del webinar que convoquen Clínicum Seguros i el Col·legi de Barcelona per a dijous que ve. A partir de la 10.00 hores, donarà principi la sessió sota la coordinació d'Oriol Cascante Alzamora, conseller i Director Comercial de Clínicum i Francisco Salvador, responsable del Canal de Corredors de Clínicum Seguros. Per a poder participar és imprescindible que t'hagis registrat prèviament.

El propòsit d'aquest webinar és revisar les principals claus per a poder dur a terme una bona feina comercial híbrid, en el qual es combina la visita presencial amb actuacions en l'àmbit de l'entorn digital. Els destinataris d'aquesta sessió divulgativa són els professionals de la venda en general que hagin pres consciència que convertir-se en comercials híbrids és una absoluta necessitat actual.

Avui dia, amb les precaucions sanitàries molt presents a causa de la pandèmia, és difícil dur a terme moltes accions comercials que requereixin d'una presència física. Per aquesta raó, el pes de les actuacions no presencials té ara una major rellevància. Nous formats com els derivats de la videovenda i els associats al Social Selling seran abordats al llarg d'aquest webinar.

En aquest vídeo trobaràs més informació sobre el webinar:

No t'oblidis de registrar-te per a poder participar en la sessió.

Els ponents de la sessió són:

Jose A. Coca Garduño, llicenciat en Ciències de la Comunicació i Màster en Direcció Comercial i Màrqueting per l'Institut d'Empresa. Coca porta 12 anys com a professor en diverses universitats en programes avançats en gestió comercial i Masters especialitzats en direcció comercial i màrqueting. Ha treballat en la millora comercial de més de 100 empreses entre les quals es troben Pàgines Grogues, SEUR, Vodafone, Cadena Ser, ZTE, Aristón i Orange.

Oriol Cascante Alzamora, conseller i Director Comercial de Clínicum Seguros, en encarregarà de la presentació d'aquesta sessió digital. Entre les seves funcions en l'equip de direcció de Clínicum Seguros s'inclou també ser responsable del departament de Manteniment de Cartera i la gestió del Departament de Qualitat (Baixes) de l'asseguradora. Cascante és Màster Tècnic en Assegurances Personals i Especialització en Direcció d'Empreses i Gestió Comercial per INESE; Màster en Màrqueting per l'Institut Superior de Màrqueting i Programa de Desenvolupament Directiu (PDD) per l’IESE. Acumula més de 28 anys d'experiència en el sector assegurador en la Direcció de Màrqueting i Vendes.

 

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223