Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de NoticiasLinkedInWhatsapp

Quins productes asseguradors triomfaran el 2021?

L'any vinent neix condicionat per l'evolució de la pandèmia i el resultat de les vacunes que apareixen com la solució al problema que tenalla al món

S'aproxima l'últim mes de l'any i comencen a sorgir informes i previsions d'origen divers sobre quins seran les tendències que marcaran el desenvolupament del pròxim any. Recopilem aquí les que poden tenir un major impacte en l'assegurança.

1) La salut és el que més importa
No hi ha previsió ni estudi que es publiqui aquests dies que no destaqui el fet que la salut ha escalat moltes posicions en la ment i les preocupacions dels ciutadans de tot el món enguany. L'amenaça de la Covid ens ha fet recordar a tots la importància de tenir i preservar la salut. En aquest sentit, les asseguradores que comercialitzen salut estan satisfetes amb la bona marxa del seu negoci després de finalitzar el confinament. Tot apunta al fet que l'any vinent aquest negoci avançarà a la mateixa velocitat o fins i tot superior.

2) Menys mobilitat
No sembla que el 2021 es vagi a caracteritzar per una gran mobilitat. Tant per oci com per motius professionals, la gent s'ho pensarà dues vegades abans de prendre un avió. Ja no és només per la por a la pandèmia, que tard o d'hora desapareixerà o serà contrarestada per l'efecte de les vacunes, és perquè aquests mesos han demostrat que en l'àmbit professional no sempre és necessari estar físicament en un lloc per a aconseguir que el negoci avanci. Menys mobilitat suposa menys segurs associats als viatges, però, no obstant això, els experts també assenyalen que augmentarà la taxa d'assegurament per nombre total de desplaçaments.

3) Seguretat digital
El fenomen del teletreball era, a l'inici de l'any que ara conclou, una tendència que s'obria pas en les grans empreses gairebé com si es tractés d'una prova, d'un test col·lectiu sense una data definida. Després del viscut, el teletreball avança a gran velocitat com una realitat de la forma en la qual tots treballarem en el futur. Ja no són només les grans empreses, moltes petites estan apostant pel treball en remot. Les ciberassegurances es preparen per a atendre noves necessitats amb part de la plantilla treballant a la seva casa, a més de les necessitats ja existents i creixents.

4) Un món en crisi
No hi ha dubte en què el 2021 el món s'enfronta a una crisi econòmica important, encara que la intensitat i la durada dependrà de factors diversos i també de quan la pandèmia passarà a la història. Un món en crisi és un món en el qual l'assegurança de protecció de pagaments i els productes de caució adquireixen un major protagonisme.

 

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223