Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de NoticiasLinkedInWhatsapp

Aprèn a posicionar la teva corredoria de manera local en Google #WebinarsMediadors

Posicionar la teva empresa en Google dins d'un àmbit geogràfic determinat pot ser molt positiu per a guanyar clients

Dimecres que ve 14 d'abril assisteix virtualment al curs certificat que convoca el Col·legi i la Fundació Auditorium sobre SEO local. Pau Llambí, assessor de Tecnologia, Presència i Màrqueting Digital del Col·legi, dirigirà la sessió que es desenvoluparà entre les 10 i les 13 hores.

Actualment els usuaris busquen negocis locals en Google, perquè continua havent-hi una necessitat de contactar amb professionals situats en una zona geogràfica en concret. Per a això, existeixen tècniques de posicionament local SEU que es poden posar en pràctica de manera senzilla.

Pau Llambí, t'iniciarà en el SEO local i t'ensenyarà com portar una fitxa de ‘Google my business’ al següent nivell, amb l'objectiu de posicionar la fitxa de la teva corredoria en la teva zona d'incidència i així poder captar clients potencials que busquin contractar assegurances en una localitat concreta.

Dirigit a gerents, responsables de comunicació o màrqueting d'una corredoria i qualsevol persona que hagi d'executar o supervisar l'estratègia digital de l'empresa. Per a seguir aquest curs només necessitaràs un ordinador o smartphone que tinguin càmera i connexió a internet.

Aquest curs forma part d'una nova línia de producte formatiu en streaming directe de la Fundació Auditorium. Els col·legiats poden accedir a aquesta formació a un preu preferent de 35 euros.

Per a assistir a aquesta sessió formativa has d’inscriure’t en aquest enllaç. Uns dies abans de l'inici del curs i una vegada s'hagi realitzat el pagament, rebràs en el teu email el link i instruccions per a poder accedir.

 

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223