Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de NoticiasLinkedInWhatsapp

Què cobreix l'assegurança de mascotes?

Hi ha moltes i poderoses raons per contractar una assegurança per a la nostra mascota

Els propietaris de mascotes recorren cada vegada més a l'assegurança per a cobrir una sèrie de riscos reals i freqüents que es deriven d'assumir la responsabilitat d'incorporar a un gos o un gat, els animals de companyia més habituals, a la família.

Quines són les cobertures més habituals que ofereix l'assegurança en aquests casos? Per començar per alguna, esmentarem l'assistència veterinària. Com ens passa a les persones, els animals necessiten tenir cura de la seva salut. Per suposat, posen malalts, necessiten d'intervencions quirúrgiques, d'una prevenció activa i, a més, pateixen accidents que requereixen cures específiques.

Cada vegada hi ha més assegurances que atenen aquestes necessitats oferint un quadre veterinari propi o abonant les factures del professional que tries, dins dels límits fixats per la pòlissa. És una fórmula que garanteix la millor assistència veterinària a la nostra mascota i, a el mateix temps, evita que aquests costos es descontrolin. Consulta al teu mediador d'assegurances sobre les possibilitats existents en el mercat i t'ajudarà a seleccionar l'opció que millor s'ajusta a les teves necessitats.

Aquest tipus de pòlisses inclouen algunes cobertures addicionals. Per exemple, en el cas que ens robin el nostre gos o es perdi. Disposarem de recursos econòmics per agilitzar la recerca i la recuperació un cop l'haguem trobat.

Una altra cobertura és la de defunció. Molts d'aquestes assegurances inclouen una indemnització en cas de mort de l'animal que permet el propietari fer front a les despeses d'enterrament i / o incineració. Novament, el nostre mediador podrà donar-nos els detalls sobre aquesta garantia en els diversos productes existents.

Un aspecte present que molts de les assegurances de mascotes tenen present la cura del nostre pelut si temporalment no ens podem fer càrrec, com per exemple si hem de sotmetre'ns a una intervenció quirúrgica. En aquest cas, l'assegurança s'encarregarà d'assumir els costos de proporcionar una casa i cures fins que estiguem en condicions d'assumir de nou la seva cura.

Una última necessitat en què l'assegurança ens ofereix suport té a veure amb la responsabilitat civil que assumeixen els propietaris per llei davant dels possibles danys a tercers que pugui causar la nostra mascota. En el cas dels gossos, estem obligats per llei a contractar una pòlissa de RC en algunes comunitats autònomes i a tot el país si el nostre gos pertany a una raça perillosa.

Si tenim una assegurança de llar, és molt possible que el nostre gos estigui cobert per la pòlissa. Consulta al teu mediador per conèixer si la teva assegurança inclou a les mascotes a la garantia de responsabilitat civil i el valor del capital assegurat. D'aquesta manera, sabràs si compleixes les exigències legals.

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223