Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de NoticiasLinkedInWhatsapp

5 llibres imprescindibles per a desenvolupar un negoci

Recomanacions per al dia de Sant Jordi d'obres sobre organització, estratègia, innovació i altres conceptes d'interès per a assumir responsabilitats en l'empresa

Sant Jordi és una excusa perfecta per a reprendre el saludable hàbit de comprar llibres de tota mena. En el dia del llibre i de la rosa recomanem diversos títols que contribueixen a ajudar-nos a desenvolupar amb èxit les responsabilitats empresarials.

Los 7 hábitos de la gente altamente efectiva. Edición revisada y actualizada
Stephen R. Covey
Editorial Booket

Un clàssic actualitzat que tothom hauria de llegir. Es tracta del llibre fonamental en la història del management. Ha venut més de 25 milions d'exemplars i continua sent un best seller. Covey dóna les pautes per al creixement personal. El seu mètode és clar: un curset dividit en set etapes que el lector haurà de comprendre i posar en pràctica, adaptant-les a la seva personalitat i aplicant-les lliurement en tots els àmbits de la vida empresarial. Covey se serveix d'anècdotes penetrants i significatives destinades a fer-nos reflexionar sobre cadascun dels nostres actes i sobre la manera d'accedir al canvi.

 

Rompe la barrera del no
Chris Voss
Editorial Conecta

Chris Voss, prestigiós exnegociador internacional del FBI i especialista a negociar en segrestos amb ostatges, ens compta el seu revolucionari mètode de negociació i ensenya com les tàctiques per a negociacions dures són aplicables en múltiples aspectes de les nostres vides.

 

El método de Lean Startup
Eric Ries
Deusto

Rotund èxit en les llistes de best sellers de The New York Times i de The Wall Street Journal, aquest llibre suposa un nou enfocament que pretén canviar la forma en què les empreses creen i llancen els seus productes. Eric Ries defineix una startup com una organització dedicada a crear alguna cosa sota condicions d'incertesa extrema. Això es compleix tant per a aquelles persones que treballen en el garatge de la seva casa com per a un grup de professionals experimentats d'una de les empreses que apareixen en el rànquing 500 de la revista Fortune. El que tots ells tenen en comú és la missió de traspassar la incertesa per a trobar el camí cap a un negoci sostenible.

 

La semana laboral de 4 horas
Timothy Ferris
RBA

Sorprenent llibre que pot fer-te reflexionar profundament. Oblida't de la jubilació i deixa d'ajornar la teva vida: no hi ha cap necessitat d'esperar i sí moltes raons per a no fer-ho, sobretot en moments econòmicament imprevisibles. Si el teu somni és deixar de dependre d'un sou, viatjar pel món a cor què vols, ingressar més de 10.000 euros al mes, o simplement viure més i treballar menys, aquest llibre és la brúixola que necessites.

 

Nunca te pares. Autobiografía del fundador de Nike
Phil Knight
Editorial Conecta

La història mai explicada sobre la creació i posterior èxit de Nike, la marca esportiva més popular del planeta. Phil Knight, fundador de Nike, relata l'autèntica història de l'empresa que va fundar en 1962 i el logo de la qual ha arribat a ser un símbol global: la icona més reconeguda a tot el món. Tot va començar amb 50 dòlars i una idea senzilla: importar calçat esportiu econòmic i de gran qualitat des del Japó.

 

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223