Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de NoticiasLinkedInWhatsapp

Un vídeo del Col·legi aclareix als assegurats la cobertura de pèrdua de beneficis de les pòlisses de comerç

El contingut aborda des d'un punt de vist assegurador una qüestió que està generant moltes consultes i expectatives entre els propietaris de comerços, bars i restaurants

El Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Barcelona ha elaborat un vídeo divulgatiu dirigit als propietaris de comerços, bars i restaurants en el qual s'explica el funcionament de la clàusula d'indemnització per pèrdua de beneficis o tancament temporal del negoci. L'assessor jurídic del Col·legi, el Dr. Josep Lluís Fernández, aclareix que “normalment i, avui dia, en el mercat espanyol només quan la paralització de l'activitat deriva d'un incendi, un robatori o una inundació, estarà cobert per la pòlissa”.

Aquest contingut vol aclarir la informació des del punt de vista assegurador i s'ajusta al que diuen la majoria de les pòlisses que hi ha en el mercat. D'altra banda, es recomana als assegurats que consultin sempre al seu agent o corredor de confiança perquè analitzi les característiques de l'assegurança que tenen contractat. Es recorda, a més, que els mediadors sempre defensaran els seus drets.

Francesc Santasusana, president del Col·legi assegura que “considerem necessari oferir als nostres col·legiats un contingut que poguin distribuir entre els seus clients per a informar-los de manera solvent sobre una qüestió que està generant molt interès i sobre la que hi ha confusió”. El vídeo ens sembla “el format ideal per a fer arribar aquest missatge rigorós i alhora empàtic amb els propietaris de comerços, bars i restaurants que tan malament ho estan passant”, explica Santasusana.

Amb la voluntat de no contribuir a generar falses expectatives, en la part final del vídeo el Dr. Fernández explica que una pandèmia és “un risc catastròfic” i que per tant és de molt difícil assegurament. En aquest sentit, l'assessor del Col·legi aclareix que actualment en el nostre mercat no hi ha un producte assegurador que ofereixi cobertura davant aquesta mena de situacions, “sense que això afecti la possibilitat que en el futur pugui sortir algun o que sigui cobert pel Consorci de Compensació d'Assegurances”.

El vídeo, que està ja disponible en la seva versió en català, finalitza recordant que el propòsit dels mediadors és aportar tranquil·litat davant qualsevol risc i anima als assegurats al fet que, malgrat els impediments ja exposats, consultin al seu expert en assegurances de confiança qui sempre vetllarà per a proporcionar-li les màximes garanties i protecció.

Pots consultar el vídeo en aquest enllaç i compartir-lo amb els teus clients si ho consideres oportú.

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223