Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de NoticiasLinkedInWhatsapp

FIATC explica dues modalitats d'assegurança d'embarcacions #WebinarsMediadors

La Fundació Auditorium i FIATC organitzen dimecres que ve un webinar gratuït que aprofundirà en les modalitats de contractació d'assegurança d'embarcacions d'esbarjo

La Fundació Auditorium i el Col·legi et conviden dimecres que ve, a partir de les 10.00 hores, a aquest webinar gratuït, per a conèixer les solucions que ofereix FIATC per a protegir les embarcacions d'esbarjo. En la sessió descobrirem amb més profunditat un tipus d'assegurança, que s'ofereix més quan es coneix la terminologia que comporta.

El mercat dels vaixells d'esbarjo està en constant creixement en els últims anys i l'ús d'aquest tipus d'embarcacions requereix d'una assegurança obligatòria, amb uns mínims legals. Per això que FIATC, vol presentar els diferents tipus de contractació per a embarcacions, ja siguin d'esbarjo, motor o vela, d'ús particular o de lloguer amb o sense patró, sempre que no estiguin dedicades exclusivament a la participació en carreres o competicions.

Francisco Jover, Director de la sucursal de València i formador en aquest ram, serà l'encarregat de mostrar-nos la situació del mercat i les oportunitats que ofereix. Ens desglossarà les garanties que presenta el producte de FIATC i ens explicarà la comparativa ‘IYC’ versus les ‘Condicions Espanyoles’.

Per a participar en aquest webinar gratuït has d'inscriure't aquí.

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223