Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de NoticiasLinkedInWhatsapp

Formació contínua: una aposta guanyadora

El Col·legi i la Fundació Auditorium intensifiquen l'oferta de cursos i sessions formatives per a ajudar-te a créixer en la teva carrera i desenvolupar el teu negoci

Amb alguns aspectes determinants encara pendents de desenvolupament, la nova normativa de formació per a mediadors d'assegurances, amb les seves llums i les seves ombres, reforça l'exigència de la formació contínua que s'estén a tots els professionals implicats en la distribució de productes i serveis asseguradors. Més enllà de les noves exigències legals, la formació contínua és un dels actius més importants que els professionals tenim a la nostra disposició.

Al marge de les exigències legals, la formació contínua ha tingut sempre un paper estratègic en el desenvolupament de la carrera professional d'un agent o un corredor d'assegurances. És difícil, per no dir impossible, poder ser competitiu en aquesta professió sinó dediquem part del nostre temps a formar-nos. I no sols perquè ho digui la llei.

Canvis en els productes, en aspectes legals, noves eines tecnològiques que ofereixen noves possibilitats, alteracions en el comportament dels consumidors o dels competidors, noves necessitats asseguradores, … La llista és llarguíssima. Es diria que no té fi. Tots aquests reptes, desafiaments i oportunitats exigeixen una aposta decidida per la formació contínua. L'avantatge és que aquesta és una aposta amb poc misteri, ja que el resultat sempre és positiu.

El Col·legi i la Fundació Auditorium reforcen enguany la seva oferta de cursos i sessions formatives per als mediadors d'assegurances. Creix la proposta tant en quantitat com el diversitat i qualitat, en una tendència que encara anirà a més en els pròxims mesos.

La pandèmia ha suposat una veritable revolució per a la formació a distància. Una modalitat que continuarà creixent i aportant noves oportunitats, sense oblidar que el retorn físic a les aules també es normalitzarà pròximament, a mesura que la vacunació avanci.

En aquest sentit, el Col·legi continua treballant en el desenvolupament i implantació de nous recursos tècnics que obrin noves possibilitats per a la formació digital. Solucions que aniran concretant-se en les pròximes setmanes i mesos amb l'objectiu de millorar l'experiència dels alumnes i augmentar l'accés a una formació contínua de la màxima qualitat i amb un enfocament pràctic molt orientat al desenvolupament del negoci.

El calendari de la Fundació Auditorium incorpora setmanalment diversos tipus de sessions i cursos en streaming. Des de sessions curtes orientades al coneixement de nous productes i eines, a cursos bonificats i certificats que ofereixen noves habilitats professionals que podem traslladar al nostre dia a dia. Segueix atent als comunicats i els canals de comunicació del Col·legi. Rebràs informació puntual de noves propostes formatives que no et pots perdre.

 

 

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223