Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de NoticiasLinkedInWhatsapp

Vols saber més sobre l'assegurança de mercaderies? #WebinarsMediadors

Josep Calvo, assessor tècnic del Col·legi, aprofundeix sobre la qüestió en un curs certificat i bonificable


El comerç internacional és fonamental per a l'economia. El paper de l'assegurança és fonamental per a poder gestionar els riscos que acompanyen a una activitat complexa i que requereix de seguretat jurídica. Els professionals interessats a conèixer millor els aspectes asseguradors que envolten al transport de mercaderies haurien d'assistir al curs en streaming que convoca el Col·legi i la Fundació Auditorium dimarts que ve 15 de juny de 10 a 13 hores.

Josep Calvo, assessor tècnic del Col·legi, explicarà als assistents a aquesta sessió la situació actual del comerç internacional. Entre altres qüestions, abordarà aspectes com el transport internacional i els mitjans emprats. Ens donarà una visió específica de l'assegurança de transports i les particularitats que el conformen, els subjectes que intervenen, la legislació i convenis Internacionals, els contractes d'assegurances marítimes, els danys i responsabilitats, així com l'avaria gruixuda i avaria particular.

Només necessitaràs un ordinador o telèfon intel·ligent que tinguin càmera i connexió a internet. Els col·legiats poden accedir a aquesta formació a un preu preferent de 35 euros.

Per a poder participar en aquest curs, certificat i que pot ser bonificat, has d'inscriure't aquí. Uns dies abans de l'inici del curs i una vegada s'hagi realitzat el pagament, l'alumne rebrà en el seu email el link i instruccions per a poder accedir.

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223