Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de NoticiasLinkedInWhatsapp

Què t'aporta l'assegurança de viatge aquest estiu?

Les consultes sobre les pòlisses de viatges s'han disparat un 45% durant el mes de maig

L'avanç de la campanya de vacunació ens ha tornat a tots l'ànim. Coses que fa molt poc semblaven llunyanes, avui les veiem molt més a prop. La idea de poder desplaçar-nos aquestes vacances sembla una cosa factible i això es nota en les reserves de vols i allotjament. Però farem bé en recordar que el virus segueix estant molt present i que cal prendre precaucions.

Contractar una assegurança de viatge és una bona manera de prevenir riscos en les nostres vacances d'estiu, més enllà de seguir les mesures que recomanen en cada moment les autoritats sanitàries. L'interès per les cobertures de les pòlisses de viatge es va traduir en un augment del 45% de les consultes sobre aquest producte assegurador el passat mes de maig, segons informa el Consejo General, la institució que agrupa els col·legis provincials de mediadors d'assegurances.

Què ens ofereix l'assegurança de viatges per aquest estiu? Tranquil·litat davant de qualsevol eventualitat relacionada amb la pandèmia:

- Despeses d'anul·lació de viatge a Espanya per positiu en COVID-19

- Proves diagnòstiques PCR

- Assistència mèdica, hospitalització i transport de retorn

- Despeses d'estades per quarantena a destí si ets positiu en COVID-19

- Prolongació d'estada en destí per tancament de fronteres per COVID-19

Però no totes les pòlisses ofereixen les mateixes cobertures i també hem de tenir en compte les particularitats del nostre lloc de destinació. Actualment, 15 països i regions exigeixen als visitants un certificat d'assegurança que inclogui de manera explícita, entre altres condicions, la cobertura de les despeses d'assistència mèdica per coronavirus.

Abans de contractar la teva assegurança de viatge, consulta amb el teu mediador de confiança perquè t'assessori sobre l'opció que millor s'ajusta a les teves necessitats. Hi ha aspectes relacionats, per exemple, amb els capitals destinats a algunes cobertures i possibles exclusions que poden ser molt rellevants.

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223