Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de NoticiasLinkedInWhatsapp

Torna la campanya Per a què serveix un mediador d'assegurances?

Després de l'èxit del primer vídeo el 2020, el Col·legi llança una segona temporada més ambiciosa per donar a conèixer el valor d'agents i corredors a la societat

 

Per a què serveix un mediador d'assegurances? Fa un any el Col·legi va llançar un vídeo en què en dos minuts es proporcionen diversos arguments que responen a la pregunta. La iniciativa va tenir una magnífica acollida i al voltant de 20 col·legis de tot el país i més de 300 mediadors van sol·licitar una versió personalitzada per distribuir aquest contingut audiovisual entre els seus clients.

Després de l'èxit d'aquesta experiència, el Col·legi es va plantejar desenvolupar una nova acció aquest any amb el mateix claim, però més ambiciosa i amb un enfocament més ampli. El propòsit segueix sent el mateix: promocionar la imatge dels agents i corredors d'assegurances en la societat.

"Volíem anar més enllà i arribar a una audiència més gran", explica Francesc Santasusana, president de Col·legi. Per poder assolir aquest propòsit "hem aconseguit el suport econòmic de companyies que han volgut donar suport a la campanya que ja teníem dissenyada, en la qual no es parla de productes, en la que es dóna a conèixer el valor que aportem els mediadors en diferents rams" , afirma Santasusana.

La campanya 'Per a què serveix un mediador d'assegurances?' De 2021, que arrenca en el segon semestre, està composada per set vídeos. Cadascun respon a la pregunta adaptada a la realitat d'un ram o producte assegurador, entre d'altres, salut, actuacions, llar, pimes i vida. En menys de dos minuts, cadascun dels continguts explica una història a través de la qual s'exposen quin és el paper dels agents i corredors en cada cas concret.

A més de distribuir els vídeos i altres continguts vinculats a la campanya a través dels canals de el Col·legi i dels nostres perfils a les xarxes socials, està previst la publicació d'aquests continguts en mitjans sectorials i a 'La Vanguardia', el diari líder en audiència digital a Espanya i segon en el rànquing de vendes de les edicions de paper. D'aquesta manera, l'acció tindrà una major projecció dins de la indústria asseguradora i, per descomptat, en el conjunt de l'opinió pública. Al capdavall, són els consumidors els destinataris finals del missatge d'aquesta campanya.

El paper dels mediadors en la difusió de el vídeo segueix sent determinant, ja que poden arribar als assegurats d'una manera directa i que inspira confiança, a més de beneficiar-se d'un missatge que enforteix la figura d'agent i corredors.

Els set vídeos s'aniran estrenant, un a un, al llarg dels propers mesos. De manera que la campanya tindrà una durada perllongada al llarg del que queda d'any.

Allianz, AXA, Liberty Seguros i Seguros Catalana Occidente són les companyies que han volgut contribuir a donar suport a aquesta campanya per promocionar la figura dels agents i corredors. "Estem molt agraïts a les companyies per donar suport a aquesta iniciativa en què els mediadors som els protagonistes i aplaudim la seva visió que l'assessorament professional beneficia tant a les companyies com als assegurats", conclou el president de Col·legi.

En els propers dies, donarem a conèixer el primer vídeo de la segona temporada de la campanya 'Per a què serveix un mediador d'assegurances?'.

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223