Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de NoticiasLinkedInWhatsapp

El Col·legi, en el Top dels influents a Twitter

Aquest rànquing és una iniciativa de Mútua de Propietaris i mesura quins són els entorns d'influència al voltant de la mediació d'assegurances a la popular xarxa social

El Col·legi de Barcelona apareix com una de les 10 entitats més influents a Twitter en mediació d'assegurances, segons la quarta edició de el rànquing elaborat per Mútua de Propietaris.

A l'igual que en anteriors edicions, el IV Índex d'Influència distingeix entre comptes gestionats per entitats -com escoles generals o corredories-, i comptes corresponents a persones, identificant quins són els perfils imprescindibles per seguir l'actualitat a la xarxa social.

En el sector de Mediació d'Assegurances, els perfils d'entitats que destaquen per sobre de la resta de comptes en Twitter són @Mas_Seguro; @colmedmadrid; @AAdecose; @media_seguros; @UnitecoPro; @MediadoresZgz; @ NB21correduria; @aprocose; @segurosPeris i @MediadorSeguros (el perfil del Col·legi a Twitter)

Quant als comptes personals, se situen al capdavant @elenajandrade; @RicardoJMolina; @carloslluch; @mariameijeiras; @angeldelamo; @H_Iglesias; @benitorius; @JLLATORREF; @RomanMestre i @ jjgonzalez2.

Per determinar el nivell de notorietat d'aquests perfils, es van analitzar totes les converses a Twitter, a través d'una eina d'escolta social, corresponents a totes aquelles comptes actius que incloguessin termes connectats a "Mediació d'Assegurances".

A continuació, es van establir filtres tenint en compte diferents barems: nombre de seguidors; Golden Ràtio -proporció entre seguidors i perfils seguits-; nivell d'interacció dels tuits - 'm'agrada', 'retuits' i respostes - i abast dels missatges a la xarxa social.

Així mateix, Mútua de Propietaris va preguntar prèviament a Twitter als administradors de finques i mediadors d'assegurances sobre què comptes consideraven imprescindibles per seguir l'actualitat de el sector a la xarxa social, sent aquests vots un filtre més a tenir en compte en l'elaboració d'aquest índex.

"Aquest índex ja constitueix una cita de referència per entendre on es troben els entorns d'influència a Twitter vinculats als àmbits d'administració de finques i mediació d'assegurances. Es tracta de dues comunitats que, cada any, demostren ser més actives en l'ecosistema digital: iniciatives com aquesta són més necessàries que mai a l'hora d'identificar les converses més rellevants que es produeixen al voltant d'aquests sectors professionals", assegura Natalia Fernández, responsable de Màrqueting Estratègic & de Marques de el Grup Mútua de Propietaris.

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223