'La Vanguardia' participa en la sessió del Col·legi sobre la creació de marques amb valors

Van assistir membres dels equips de comunicació de les companyies que col·laboren amb la campanya 'Per a què serveix un mediador d'assegurances?'

Els equips de comunicació de les quatre companyies que participen en la campanya 'Per a què serveix un mediador d'assegurances?' Van participar en el webinar organitzat pel Col·legi sobre les noves tendències per crear marques amb valors. La sessió va comptar amb la participació d'Enric Serra, director adjunt de 'La Vanguardia'.

A la sessió, que es va realitzar a través de videoconferència, van assistir representants d'Allianz, AXA, Grup Catalana Occident i Liberty Seguros, que són les asseguradores que col·laboren en la segona edició de la campanya de el Col·legi per promocionar la figura del mediador d' segurs en la societat. Aquestes accions s'iniciaran en el quart trimestre d'aquest any.

El propòsit d'aquesta trobada virtual era reflexionar conjuntament i conèixer els diferents punts de vista sobre les noves tendències de comunicació que utilitzen les marcar per donar a conèixer els seus valors. El propòsit és obtenir més notorietat, però també un major grau de coneixement per part dels consumidors.

Per conèixer millor aquestes tendències, en la sessió va participar el director adjunt de 'La Vanguardia', diari líder en l'àmbit de la premsa digital a Espanya, que va compartir amb els participants diverses experiències d'èxit. 'La Vanguardia' serà un dels mitjans en què es desenvoluparà aquesta campanya, que també tindrà difusió a través dels principals mitjans de el sector, dels canals de el Col·legi i, per descomptat, de tots els mediadors que vulguin difondre entre seus clients i contactes aquest missatge centrat en la mediació i la seva aportació de valor.

A tall de resum, compartim les valoracions finals que van realitzar dos dels participants en la sessió: Josep Alfonso, director de comunicació i relacions institucionals d'AXA Assegurances, i Santos Suárez, director de comunicació de Liberty Seguros.

A l'acte van participar el president de Col·legi, Francesc Santasusana, i Sandra Serra, gerent de la institució. Santasusana va agrair als participants la seva implicació amb aquest projecte "que contribuirà de manera decisiva a seguir avançant en la tasca de difondre a la societat els valors de l'assegurança i el paper dels agents i corredors en el benestar de les famílies i les empreses".