Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de NoticiasLinkedInWhatsapp

Quina és la cobertura més utilitzada pels conductors?

L'assegurança atén al voltant de 12 milions d'incidències en viatge

Les xifres sobre l'assegurança de vehicles són impressionants. Cada any, segons fonts d'UNESPA, l'associació empresarial que agrupa les companyies d'assegurances, aquesta assegurança atén al voltant de 12 milions d'incidències en viatge. L'assistència en viatge és, de llarg, la cobertura més utilitzada.

Aprofundint una mica més en aquestes xifres, comprovarem que 4,2 milions d'aquests serveis requereixen assistència a la mateixa carretera. De tots els vehicles, són les motos les que més necessiten els serveis d'una grua. En el cas dels cotxes, en la majoria dels casos el problema es resol gràcies a la intervenció de l'assistència d'un mecànic i podem continuar amb el nostre viatge.

Les vacances d'estiu, com qualsevol altre moment en què anem a fer un desplaçament llarg en cotxe, és un bon moment per revisar la teva pòlissa i comprovar quin tipus d'assistència en viatge tens contractada.

Si has formalitzat la teva assegurança amb un mediador professional i has seguit els seus consells, pots estar tranquil perquè et caldrà assessorat sobre la necessitat de contractar una pòlissa amb una àmplia cobertura d'assistència en viatge.

No obstant això, si han contractat l'assegurança per altres canals o no has seguit les recomanacions del teu mediador, és un bon moment per consultar-li quin tipus de servei vas a rebre en el cas que el teu vehicle et deixi tirat, si no introdueixes canvis en la pòlissa.

Hi ha molts altres aspectes rellevants al voltant de l'assegurança del cotxe i la moto, com la protecció legal per recórrer multes o la protecció de vidres, per citar dos casos.

Consulta al teu mediador de confiança. Podrà revisar les cobertures i valorar si cal introduir algun en l'assegurança.

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223