Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de NoticiasLinkedInWhatsapp

Fes créixer el teu negoci amb el Màster del Col·legi

Tres excel·lents i dos notables alts, les notes del Treball Final de Màster (TFM) dels cinc grups de l'última promoció

No t'ho pensis més i aprofita l'oportunitat per fer un salt en la teva carrera participant en la propera edició del Màster del Col·legi. Els alumnes de la promoció 2019-2021 van presentar el Treball Final de Màster (TFM) divendres passat amb resultats excel·lents. La manera més brillant de culminar una experiència transformadora.

Cinc grups van presentar les seves TFM a tribunal del Màster en Gestió d'Empreses de Mediació d'Assegurances que organitza el Col·legi a la seu de la Universitat Abat Oliba. Els resultats van ser brillants i van fer justícia a la qualitat dels treballs presentats i a l'esforç dels alumnes. Tres dels treballs van obtenir la qualificació d'excel·lent i els altres dos van ser mereixedors, segons el criteri de tribunal, d'un notable alt.

Mentre aquests alumnes encara celebren el seu èxit, una nova edició del màster del Col·legi inicia el seu camí. Ja pots inscriure't i tenir accés a la triple titulació: Màster universitari per la Universitat Abat Oliba, Cetificat Grup A atorgat pel CECAS i el títol en Gerència de Riscos d’AGERS. Les classes s'iniciaran el proper 1 d'octubre i finalitzaran al juny del 2023.

El Màster està dirigit a totes aquelles persones i professionals de sector assegurador que vulguin fer un salt qualitatiu en la seva carrera professional, amb l'objectiu d'obtenir els coneixements necessaris i eines que els permetin millorar la productivitat, competitivitat i responsabilitat social en les seves organitzacions.

Aquesta formació està dirigida a la mediació amb un enfocament empresarial i d'alta direcció, que combina formació tècnica, financera, màrqueting, gestió i habilitats directives, reforçant així la formació en vendes, qualitat, fidelització, estratègia, recursos humans, planificació financera i tecnologia .

Et recomanem que mantinguis una entrevista personal amb un membre de l'equip de el Màster, que t'assessorarà sobre les teves necessitats de desenvolupament professional i personal. Sol·licita informació aquí.

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223