Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de NoticiasLinkedInWhatsapp

Saps quin és el principal valor de la mediació? #SetmanaMundial2021

Els resultats de l'enquesta revelen una gran igualtat entre les opcions millor valorades

Ja coneixem l'ordre de rellevància que els col·legiats de Barcelona atribueixen als valors de la mediació. Els resultats de l'enquesta han estat molt ajustats, especialment entre les tres opcions més votades. Els valors de la mediació seran protagonistes de la Setmana Mundial que se celebrarà el proper dia 19 d'octubre al Teatre Nacional de Catalunya (TNC). L'esdeveniment es podrà seguir també en directe a través de Mediario TV, el canal de continguts audiovisuals de el Col·legi.

Al llarg d'una setmana, els col·legiats de Barcelona van expressar les seves preferències entre una llista de 10 valors associats a la mediació i de la qual vam informar en l'anterior edició de Mediario News. Els participants van ordenar assignat 10 punts a la valor que van considerar més representatiu i 1 a el menys rellevant. A més, també van poder afegir nous valors a la llista.

La professionalitat és el valor més votat pel col·legiats, encara que només separat per cinc punts del segon, l'honestedat. A més distància se situa el compromís. Aquests tres valors completen, per dir-ho d'alguna manera, el quadre d'honor dels principis que, segons el parer dels col·legiats de Barcelona, ​​defineixen els mediadors es assegurances.

Les posicions quarta, cinquena i sisena d'aquest rànquing són, per aquest ordre, per la transparència, la proximitat i l'empatia. Sens dubte, valors essencials per poder generar una relació sòlida amb partners i clients. El decàleg el completen: la confiabilitat (setena posició), la lleialtat (vuitena posició), l'esperit de millora (novena posició) i, finalment, l'adaptabilitat.

A més, els col·legiats de Barcelona van afegir alguns valors més a la llista com la valentia, la bondat, la humilitat, la sinceritat, la gratitud i la responsabilitat. Tots aquests valors seran tractats en el debat de CEOS de la Setmana Mundial i els més votats tindran un protagonisme especial.

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223