Per què el Màster de Col·legi t'ajudarà a vendre més i millor?

Ja pots matricular-te en una nova edició d'aquest curs universitari amb triple titulació

La formació de qualitat serveix per potenciar als professionals, però també té efectes igualment positius per a les empreses en què treballen. Això és el que passa amb els alumnes que cursen el Màster del Col·legi. Vols conèixer les raons?

La primera raó és que es tracta d'una formació que està dissenyada per aportar coneixements teòric i pràctics que poden aplicar-se en l'àmbit dels negocis de mediació d'assegurances.

A més de la triple titulació que proporciona aquesta formació de dos anys en direcció d'empreses de mediació d'assegurances, els alumnes tenen accés a coneixements en diversos àmbits de la gestió empresarial totalment orientats a el negoci de les empreses de mediació d'assegurances.

Un segon argument és que aquesta especialització proporciona als alumnes una visió renovada sobre el sector assegurador, que es converteix en un avantatge competitiu en el mercat. Un dels aspectes en què coincideixen els professionals que han cursat el Màster del Col·legi és que aquesta formació els ha permés comptar amb eines per donar un gir a la seva carrera i als seus negocis.

En aquest sentit, hi ha també una coincidència entre els exalumnes en què el Màster els ha brindat l'oportunitat de créixer professionalment i sentir-se més segurs en les diferents àrees relacionades amb el negoci.

La tercera raó és que tots aquests coneixements adquirits tenen una clara projecció en les capacitats del professional, però té també un impacte molt positiu en l'empresa en la qual desenvolupa la seva tasca.

Si estàs interessat en fer un salt en la teva carrera, sol·licita informació aquí sobre el Màster de Col·legi. Les classes de la propera promoció s'iniciaran a principis d'octubre.