Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de NoticiasLinkedInWhatsapp

ARAG crea el 'segell Covid' per als hotels que contractin la seva assegurança d'assistència en viatge

Reforçar la imatge de el sector hoteler com un entorn segur per als seus hostes és l'objectiu de la iniciativa

Amb l'objectiu d'ajudar a el sector hoteler en l'inici de la seva recuperació, ARAG ha dissenyat el 'segell Covid' que acompanyarà a la seva assegurança d'assistència en viatge destinat als clients d'hotels i altres allotjaments. La companyia espera que la iniciativa contribueixi a reforçar el missatge que aquests establiments són entorns segurs per a gaudir d'uns dies de descans, fins i tot en els temps de pandèmia en què ens trobem.

El segell està pensat perquè es mostri a la pàgina web dels establiments que contractin la pòlissa i donarà accés a més informació sobre el producte, amb un enllaç a una pàgina web explicativa de les seves cobertures. El distintiu inclourà així mateix un esment a la garantia de qualitat que sempre ha representat ARAG i les seves pòlisses d'assistència en viatge.

 

Principals característiques

"Amb aquesta assegurança els hotels són capaços d'oferir una estada més segura als seus clients i, per tant, generar més vendes, fidelització i diferenciació. Entre altres cobertures, incorpora l'assistència mèdica i la convalescència a l'hotel per accident o malaltia, incloent la Covid ", explica Raúl Pérez, Responsable d'Assistència Viatge d'ARAG.

L'assegurança és vàlida durant tota l'estada, ja sigui dins o fora de l'hotel. A més, els clients assegurats disposaran d'un servei de tele consulta mèdica per no haver de desplaçar-se fins al centre mèdic si no ho desitgen. Així, els assegurats tindran les cobertures necessàries per gaudir d'un viatge sense preocupacions, amb tota la professionalitat que s'aporta des d’ARAG.

Una altra de les seves característiques és la seva fàcil administració, ja que el prenedor serà l'hotel o la cadena a la qual pertanyi. És una assegurança de prima única per persona i nit i contempla la possibilitat que la prima es vinculi a la plaça, sense necessitat d'identificar l'assegurat.

ARAG comercialitza l'assegurança de viatge per a clients d'hotel a través dels seus mediadors, els especialistes que fan arribar els avantatges de la pòlissa als hotels interessats. "És vàlid per a tot tipus d'allotjaments turístics ubicats a Espanya. De la mateixa manera, cobreix a tots els hostes que s'allotgin a l'establiment, sense distingir si són estrangers o espanyols ", confirma el responsable d'ARAG.

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223