Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de NoticiasLinkedInWhatsapp

La importància de planificar les finances per a la jubilació #WebinarsMediadors

Santalucía Vida y Pensiones comparteix els coneixements per a ajudar a optimitzar els recursos financers dels nostres clients

Els teus clients estan preocupats pels seus ingressos després de la jubilació? El Col·legi la Fundació Auditorium et conviden a participar en el webinar gratuït de Santalucía Vida y Pensiones en el qual s'abordarà la importància de la planificació financera per a afrontar amb tranquil·litat la jubilació. La sessió s'iniciarà a les 10.00 hores del dijous 16 de setembre.

En aquesta sessió, Santalucía abordarà la problemàtica de les pensions públiques i com realitzar els complements privats de la millor forma, així com, optimitzar els excessos d'aportacions a plans de pensions individuals, limitats a 2.000 €/any per contribuent amb la nova llei, cap a PIAS per a aconseguir un equilibri fiscal durant la fase d'aportació i de desacumulació.

Mª Eugenia Líbano Balsebre, responsable de Formació Comercial de Santalucía Vida i Pensions, serà l'encarregada de dur a terme aquesta sessió i de dotar als assistents de tots els coneixements necessaris per a poder oferir als seus clients, una combinació de productes que li protegeixi al llarg del seu cicle de vida, optimitzant al màxim els seus recursos financers.

Per a participar en aquest webinar, inscriu-te aquí.

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223