Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de NoticiasLinkedInWhatsapp

Les preguntes freqüents sobre Fast360, la plataforma de Gecose

La tecnològica respon a les qüestions que li plantegen els mediadors sobre la seva nova solució integral

Després del webinar de la setmana passada en la qual Gecose Software va presentar Fast360, avui coneixem la resposta d'aquesta tecnològica a les preguntes freqüents que els formulen els mediadors sobre la nova plataforma.

On s'allotgen les dades i quines són les mesures de seguretat?
Fast360 és una plataforma cloud, la qual cosa permet l'accés des de qualsevol dispositiu i elimina la necessitat d'utilitzar servidors propis. Les dades estan permanentment disponibles i assegurances. En aquest sentit, el nostre cloud integra la plataforma de Microsoft Azure, que garanteix els més alts nivells de seguretat i una gran solidesa.

Puc relacionar el meu correu amb Fast360?
Encara molt millor. Fast360 t'ofereix un complet programa de correu integrat dins de la nostra plataforma. D'aquesta manera, els correus que envies queden associats a la informació de cada client i et garanteix el control i la traçabilitat de totes les comunicacions via mail. Sense necessitat de sortir de Fast360.

Com es gestiona la comptabilitat en la nova plataforma de Gecose?
Fast360 és una solució integral per a la gestió del teu negoci. En el cas de la comptabilitat, integra el programa de Gecose. Però si estàs acostumat a un altre programari no estàs obligat a canviar-lo. Podem relacionar les dades sense que hagis de modificar els hàbits del teu departament de comptabilitat.

Fast360 integra el protocol EIAC?
Per descomptat. Gecose participa activament en la implementació del protocol EIAC i Fast360 incorpora la centralització dels serveis EIAC permanentment actualitzats.

Quins processos estan automatitzats en
Fast360?
Tots els processos administratius i bona part de les gestions comercials estan automatitzats. Hem desenvolupat una plataforma pensada per a alliberar el teu equip de totes les tasques que són imprescindibles però que aporten poc valor. Fast360 permet que la teva organització tingui una orientació centrada en la generació de negoci.

Permet generar la documentació per a la DEC?
Per descomptat. La plataforma permet automatitzar els processos i generar la documentació segons les exigències que marca l'Administració.

Disposa d'una base de dades documental?
Sí. Una BBDD no estructurada que permet relacionar documents i dades de qualsevol arxiu o document. Podràs controlar fàcilment la gestió de permisos d'accés entre els diferents perfils que millor s'ajustin a la realitat de la teva organització. El paper podrà desaparèixer del teu lloc de treball, ja que tota la documentació queda digitalitzada en la plataforma.

Puc realitzar un seguiment de les ofertes a través de Fast360?
Fast360 és un programari amb una clara orientació comercial. La generació i el seguiment d'ofertes, com també de la resta de processos comercials, ofereix moltes possibilitats de consultes i una traçabilitat absoluta. La informació i l'agilitat en la gestió i consulta de les dades repercutirà positivament en els teus resultats.

Quines dificultats presenta la migració de dades des d'altres programes?
Es tracta d'un procés molt ràpid, ja que tenim una àmplia experiència en la migració de dades. No obstant això, per a poder ser més precisos hem de conèixer com estan configurats les dades i operatives de la teva empresa actualment. Però, en qualsevol cas, podràs començar a treballar amb Fast360 molt abans del que penses.

Quines són les característiques tècniques necessàries per a utilitzar Fast360?
Podem assegurar que són mínimes. N'hi ha prou amb disposar d'un ordinador, de sobretaula o portàtil, amb un navegador instal·lat i una connexió a internet estable. No precises d'un servidor propi, ja que tota la informació s'allotja en el núvol. No necessites fer inversions en maquinari per a utilitzar Fast360.

Per a més informació, pots telefonar al 93 590 68 00 o dirigir les teves consultes a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223