Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de NoticiasLinkedInWhatsapp

Què aporten els valors ètics als professionals? #SetmanaMundial2021

Contribueixen a construir la reputació compartida per les persones que exerceixen una mateixa professió i a generar confiança

Els valors de la mediació són els protagonistes de la Setmana Mundial que ens reunirà a tots el pròxim 19 d'octubre en el Teatre Nacional de Catalunya (TNC). Però … Què aporten els valors als professionals? És el que t'expliquem en aquest contingut.

La definició d'una sèrie de valors és essencial per a configurar la manera en la qual ens perceben els altres. En aquest cas, com ens veuen nostres els partners i els clients, bàsicament. Ajuda al fet que ens identifiquin com a individus o com a empreses. D'alguna manera, els valors esdevenen en la nostra identitat i per tant constitueixen la nostra targeta de presentació.

A partir d'aquesta sèrie de conceptes que defineixen la nostra ètica professional, es construeix la nostra reputació. S'acaben convertint en la imatge que percep el client quan encara no ens coneix d'una manera directa. Són una espècie d'atributs inherents a una activitat, igual que ho és la tinença d'uns coneixements específics. Assignem una sèrie de valors ètics als professionals de la medicina, o als del dret, per exemple, simplement perquè les seves professions acrediten el respecte a una sèrie de valors que acompanyen a totes les persones que les exerceixen.

D'altra banda, els valors són una declaració d'intencions que aporta certesa als que interactuen amb qualsevol col·lectiu professional. Ser capaços d'aconseguir que s'identifiqui a un col·lectiu professional amb un comportament ètic determinat és essencial per a baixar barreres en les relacions i guanyar la confiança dels que ni tan sols ens coneixen.

Definir i actuar d'acord amb uns valors ètics contribueix a millorar la percepció sobre una activitat professional. Alhora, també proporciona unes regles del joc que mereixen ser respectades pel molt que aporten en l'exercici diari de qualsevol professió.

Al llarg de la Setmana Mundial 2021 tindrem l'oportunitat d'analitzar la selecció de valors de la mediació d'assegurances elegides per votació pels col·legiats de Barcelona. És fonamental que segueixis amb atenció les notícies que anirem facilitant des del Col·legi sobre les condicions en les quals es desenvoluparà l'acte presencial del pròxim 19 d'octubre. La pandèmia encara forma part de la nostra realitat.

A mesura que s'aproximi la data, compartirem amb tots vosaltres quals seran les normes establertes per les autoritats per a accedir al recinte del TNC i que precaucions haurem d'observar. Tenim moltes ganes de retrobar-nos, però ho farem amb el respecte absolut a les mesures sanitàries que es determinin. Continuarem informant.

 

 

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223