Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de Noticias

El Col·legi de Barcelona s’adhereix a “Estamos Seguros”, de Unespa

El Col·legi ha felicitat a la patronal per la iniciativa de divulgació i li ha confirmat la seva adhesió a la proposta del pla de recolzament.

El Col·legi, ha valorat molt positivament la campanya de divulgació “Estamos Seguros”, posada en funcionament per Unespa a finals de l’any passat.

Per això la junta col·legial, encapçalada per el seu president, Lluís Ferrer, ha dirigit una carta institucional a la patronal, amb la que existeix una excel·lent relació, per a transmetre la seva felicitació.

A més d’aquest reconeixement formal de la iniciativa, el de Barcelona es el primer Col·legi de Mediadors en adherir-se al pla de recolzament plantejat per la patronal als diferents actors del sector assegurador per treballar, de manera conjunta, en la tasca que realitza l’assegurança en la societat i crea consciencia asseguradora sobre el sector a la ciutadania.

TRABALL CONJUNT

Actualment, el Col·legi està definint juntament amb Unespa de quina manera es concretarà el recolzament de la institució col·legial a aquesta iniciativa.

Entre les mesures que es contemplen, el Col·legi planteja utilitzar el seu web per fer difusió de la campanya de Unespa, a més d’engegar algunes campanyes concretes de comunicació entre els col·legiats de barcelonins, per donar-los a conèixer aquesta iniciativa i que ells, al seu temps, puguin comunicar-ho als seus clients.

“Estamos Seguros" també tindrà un espai, previsiblement, a Mediario amb reportatges i articles informatius que reforcin l’abast de la campanya.

A més d’això, el Col·legi de Barcelona està valorant la possibilitat d’incloure alguns elements de la campanya en activitat formatives de la Fundació Auditorium. Una altre de les opcions que s’estan analitzant es la realització en la seu col·legial d’alguna xerrada o activitat específica sobre “Estamos Seguros” per part d’algun representant de Unespa.

Les activitats que finalment es duguin a terme seran  transmeses per el Col•legi mitjançant comunicacions als col·legiats, perquè estiguin puntualment informats.

ÚLTIMES ACTIVITATS

Les diferents accions engegades per Unespa dins de “Estamos Seguros” haurien arribat ja al gener d’aquest any, a una quarta part dels 8 milions que la patronal estimava com el seu públic objectiu. Així ho donava a conèixer la secretaria general de Unespa, Mirenchu del Valle, una entrevista amb la revista Aseguranza publicada aquest mes.

Per a aquestes mateixes dates, el web que dona presència en la xarxa al projecte (www.estamos-seguros.com), creada per a l’ocasió i que, per tant, partia de zero, ja havia registrat 87000 visites, amb un total de 77000 usuaris únics. Segons els mesuraments d’aquest mateix mes, el temps estimat de permanència al web anava del minut i mig als dos minuts.

Actualment, el projecte compte ja amb més de 4000 fans a Facebook i supera també els 1000 seguidors a Twitter. Per la primera xarxa social es va dur a terme una campanya per guanyar seguidors.

L’objectiu concret del projecte per aquest 2017 es el foment de la transparència en el llenguatge de les assegurances.

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223

Per subscriure’s i rebre les nostres notícies introdueixi les seves dades
Avís Legal