Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de NoticiasLinkedInWhatsapp

Premis tecnològics per als guanyadors d''El Joc de l'Assegurança' #SetmanaMundial2021

El proper dimecres 13 d'octubre comença la segona edició del trivial del Col·legi

Un ordinador portàtil d'última generació, un smartwatch Samsung Galaxy i un altaveu intel·ligent Echo Dot amb Alexa són els tres premis que es duran, respectivament, el guanyador, el segon i el tercer classificat de la segona edició de 'El Joc de l'Assegurança'. Els seus noms es donaran a conèixer durant l'acte de la Setmana Mundial 2021 el proper 19 d'octubre.

Noves preguntes i més premis són dues de les novetats que presenta enguany el joc on line del Col·legi que posa a prova els teus coneixements sobre el món de l'assegurança. Els premis seran per als tres participants que acumulin més punts durant les quatre partides que componen la segona edició del trivial del Col·legi.

La primera partida s'iniciarà a les 08:00 hores de dimecres que ve 13 d'octubre i les següents partides es disputaran, a partir de la mateixa hora, el dijous 14, divendres 15 i el dilluns 18 d'octubre. En aquesta ocasió, els concursants podran jugar sempre les partides anteriors que no hagin disputat. És a dir, per exemple, el dijous podràs jugar la segona partida i també la primera sinó ho vas fer dimecres. Només disposes d'un intent per partida.

Per participar hauràs d'accedir a partir de el dia 13 d'octubre a la web www.mediario.tv. Hauràs de registrar sempre amb el mateix correu a cada partida perquè els punts obtinguts es sumin correctament de cara a la classificació general acumulada. En el registre et demanarem el teu nom i cognoms, correu electrònic, DNI i un telèfon per poder contactar amb tu si han aconseguit algun dels premis. Només pots inscriure't una vegada.

La mecànica del joc és molt senzilla. A cada ronda es formulen 25 preguntes i has de triar entre tres possibles respostes de les quals només una és correcta. La màxima puntuació que pots obtenir per una resposta encertada són 10 punts, però la velocitat també compta. El joc va reduint la puntuació a mesura que passa el temps sense que proporcions una resposta. En l'última partida, la qual s'inicia el dilluns 18 d'octubre a les 08:00 hores, la puntuació màxima serà el doble: 20 punts.

Pots participar a 'El Joc de l'Assegurança' encara que no assisteixis a l'acte de la Setmana Mundial al Teatre Nacional de Catalunya.

Deixaràs escapar aquests premis? Participa a 'El Joc de l'Assegurança' a partir de dimecres que ve 13 d'octubre i demostra quant saps sobre el món de l'assegurança.

Bona sort!

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223