Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de Noticias

El Col·legi de Mediadors de Barcelona i Helvetia Seguros renoven el seu acord de Col·laboració

El passat 3 de juliol de 2017, el Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona i Helvetia Seguros van renovar el seu acord de col·laboració, en el que s'aposta per la foramació es fonamental. Per part del Col·legi varen estar presents el seu president, Lluís Ferrer, i la gerent, Sandra Serra. Javier García, director de Marketing i Responsabilitat corporativa de Helvetia Seguros, va ser l'encarregat de ratifica l'acord per part de la companyia.

"Per a nosaltres es molt important que una companyia com Helvetia Seguros segueixi confiant amb el Col·legi, que renovi i segueixi confiant amb el Col·legi, que renovi i segueixi recolzant l'acció formativa del Col·legi com companyia que s'està implantant a Catalunya. També és un tema rellevant que en aquesta implantació compti amb el suport del Col·legi", destaca Lluís Ferrer.

Un dels exemples d'aquesta col·laboració es l'esmorzar de treball amb el títol "L'assegurança d'art i Instruments musicals. Una oportunitat de mercat" en el que, entre altres qüestions, s'explica l'evolució d'aquestes modalitats d'assegurances en el mercat; la seva oferta i la seva demanda. Una jornada que compta amb 40 inscrits. "Es un nínxol molt especial de negoci i se li ha de donar visibilitat". ¿Qiuina millor manera que fer-ho a través d'una jornada formativa en un Col·legi tant important com el del Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona?, assenyala Javier Garcia.

Per la seva part, Lluís Ferrer va destacar la importància de l'especialització per al Mediador d'Assegurances. "Tots els segments que s'especialitzen en temes determinats, en nínxols determinats, són molt importants per a la Mediació perquè són camps on es requereix un contacte més profund amb el client, més clar. ¿Qui millor que el mediador per poder donar-ho?", puntualitza Lluís Ferrer.

Objectius del conveni

"Seguir col·laborant com ho portem fent ja fa anys amb el Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona, que és dels més importants d'Espanya. Helvetia Seguros està a tota Espanya i a Catalunya ha reforçat enormement la seva presència, el seu negoci, i sobre tot el que vol fer. Es va crear una direcció territorial de zona Catalunya que s'ha reforçat des de la integració de Nationale Suisse. Helvetia Seguros es de les poques companyies espanyoles que poden dir que la seva força de vendes, pràcticament en exclusiva son els Mediadors. Voldríem donar-li un matís diferenciat a la formació. Avui en dia s'ha de parlar de coses diferents i això  no es fàcil. D'aquí que la col·laboració entre les dues institucions sigui molt important perquè la mediació es qui ens pot dir quines necessitats específiques o demandes especials tenen cap a una companyia d'assegurances com la nostra", comenta Javier García qui, a més, posa enfàsis en el paper que tenen els Col·legis, com el de Barcelona, en el diàleg amb la mediació ja que "són els únics reconeguts com institucions de dret públic representants de la mediació. Aixó per mi  ja té un valor institucional molt important".

Una visió que comparteix Lluís Ferrer: "La missió exclusiva de la Fundació Auditorium és la formació i aquestes col·laboracions permeten tenir unes formacions d'un nivell molt alt a uns costos molt reduïts per a tot el sector; no només per els mediadors. I crec que les companyies tambè reben la possibilitat d'acostar-se als Col·legiats i de presentar la seva oferta per a ells. Quanta més informació del sector tinguem i compartim els uns amb els altres molt millor per a tots. Tenim també la possibilitat de comentar a les entitats asseguradores les inquietuds, les necessitats de la mediació, i entre tots anar contruint la relació que existir", conclueix.

Sobre el Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

El Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona té més de 1000 col·legiats. Del total de corredors i corredories que operen a la provincia de Barcelona més del 90% està col·legiat. La Fundació Auditorium, òrgan gestor del capítol formatiu del Col·legi, realitza prop de 2500 hores de formació a l'any. Conferències, cursos, tallers, postgraus, i el Màster en Gestió d'Empreses de Mediacio en Assegurances són algunes de les accions que es duen a terme al cap de cada any.

Sobre el Grupo Helvetia

Des de fa més de 150 anys, el Grupo Helvetia ha anat creixent format per diverses asseguradores de Suïssa i d'altres països, convertint-se en un grup assegurador internacional i d'èxit. En l'actualitat, Helvetia té sucursals en el seu mercat domèstic, Suïssa, així com en l'àrea de mercat d'Europa: Alemanya, Itàlia, àustria, i Espanya. A través de la seva àrea de mercat SpecialtyMarkets, Helvetia està també present a França i a determinades regions del món. També realitza part de les seves activitats inversores i fianceres mitjançant filials i societats de fons d'inversió de Luxemburg i de Jersey. La seu central de Grupo Helvetia està situada a la ciutat Suïssa de St. Gallen.

Helvetia oferex pòlisses de Vida i No vida, i també personalitzades specialty lines i cobertures de Reassegurança. La seva activitat de negoci es centra tant en clients particulars com en petites i mitjanes empreses, i en grans corporacions. Amb prop de 6500 empleats, presta els seus serveis a més de 5 milions de clients. Amb un volum de negoci de 8513 milions de francs Suïssos, Helvetia va generar un benefici subjacent de 491,8 milions de francs Suïssos en l'exercici 2016. Les accions nominals de Helvetia Holdins cotitzen a la borsa Suïssa SIX Swiss Exchange amb l'abreviatura HELN.

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223

Per subscriure’s i rebre les nostres notícies introdueixi les seves dades
Avís Legal