Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de NoticiasLinkedInWhatsapp

Descobreix el que potser no saps de l'assegurança d'assistència familiar #WebinarsMediadors

Una sessió per aprofundir tots els avantatges que poden aportar als mediadors les assegurances d'assistència familiar

Jornada formativa de Santalucía organitzada per la Fundació Auditorium i el Col·legi on podran conèixer en profunditat tots els avantatges que poden aportar als mediadors les assegurances d'assistència familiar, el producte assegurador amb més penetració a les llars espanyoles després de l'assegurança de automòbils. La cita és dimecres 1 de desembre a partir de les 10 hores.

En aquest webinar gratuït, Santalucía explicarà les principals magnituds i dades rellevants del ram de decessos; les raons que motiven la contractació d'aquesta assegurança, la seva importància al sector, com assessorar el client i els beneficis des de la visió del client i del distribuïdor.

Teresa Morcate Allué, Responsable de Suport Comercial Territorial de Catalunya de Santalucía Vida i Pensions, serà l'encarregada de dur a terme aquesta sessió i posar-nos en situació del mercat i dels beneficis que aporten aquest tipus d'assegurances, així com els avantatges de tenir com a soci a Santalucía, empresa líder al sector.

Per participar en aquest webinar t'has d'inscriure aquí.

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223