Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de NoticiasLinkedInWhatsapp

Coneix totes les possibilitats de negoci de la cobertura de riscos mediambientals #WebinarsMediadors

Josep Calvo, assessor del Col·legi, dirigeix ​​aquest curs a streaming

Inscriu-te en aquest curs en streaming que convoquen la Fundació Auditorium i el Col·legi el proper dimarts 30 de novembre, a partir de les 10 hores, per conèixer les oportunitats que tenen la gerència de riscos i la mediació com a actors de protecció social. Josep Calvo, assessor del Col·legi, és l’encarregat de conduir aquesta sessió que durarà tres hores.

Hi aportarà coneixement de dret ambiental aplicable i el que es considera un dany mediambiental, la seva reparació, les garanties financeres i el procediment d'exigència de responsabilitat, entre d'altres, per arribar a oferir una resposta asseguradora relativa al risc mediambiental.

Josep Calvo revisarà, a més, l'evolució del principi de qui contamina paga i la seva implantació a la Directiva 2004/35/CE sobre Responsabilitat Mediambiental. Desenvoluparà la llei 26/2007 de Responsabilitat Mediambiental i la concurrència de responsabilitat administrativa i penal.

A més, repassarà els conceptes d'accident de treball, la relació amb les responsabilitats empresarials derivades dels conceptes anteriors, la Responsabilitat Civil Contractual i Extracontractual, la Responsabilitat Civil de l'Empresari i la correlació d'aquests conceptes, amb el sistema de valoració de danys d'accidents de treball circulació de la llei 35/2015.

Per seguir la sessió només necessitaràs un ordinador o smartphone que tinguin càmera i connexió a internet.

Els col·legiats poden accedir a aquesta formació a un preu preferent de 35 euros. Uns dies abans de l'inici del curs i un cop s'hagi realitzat el pagament, rebràs al seu email el link i les instruccions per poder accedir-hi.

Inscriu-te aquí per poder participar en aquesta sessió formativa certificada i bonificable.

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223