Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de NoticiasLinkedInWhatsapp

La tecnologia ajuda millorar la satisfacció del client d'Autos

L'agilització del procés de digitalització i la personalització de la pòlissa són dos elements clau

La tecnologia, entre altres virtuts, pot ser un magnífic aliat per a millorar la percepció que els conductors tenen de la seva assegurança d'Autos. Facilitat de comunicació i l'agilitació en la comunicació del sinistre són percebuts de manera molt positiva pels clients.

El sector de l'automòbil es caracteritza per ser molt permeable a la implementació de noves solucions tecnològiques. Avanços que, any rere any, aconsegueixen que els vehicles siguin més segurs i també més fiables.

De la mateixa manera, el sector assegurador també ha anat introduint innovacions. Un procés continu que s'ha accelerat en els últims anys i que afecta diversos aspectes relacionat amb les garanties i serveis que es recullen en les pòlisses.

El resultat d'aquesta aposta per la innovació té una relació directa amb el grau de satisfacció del client de les assegurances d'Autos. Al llarg dels últims anys, diversos estudis i enquestes, entre d’altres la realitzada per ICEA, han mostrat que els conductors estan cada vegada més satisfets amb l'assegurança del seu vehicle.

Una part rellevant de les innovacions vinculades a l'assegurança tenen a veure amb l'agilitació de la comunicació i el posterior peritatge dels sinistres. En la majoria dels casos, el procés de tramitació d'un accident s'ha digitalitzat i permet un seguiment per part de l'assegurat.

Altres novetats rellevants que també impacten positivament en la percepció que els conductors tenen sobre l'assegurança dels seus vehicles tenen a veure amb possibilitat de personalitzar les pòlisses en funció de diversos conceptes.

No obstant això, la satisfacció dels assegurats guarda també una relació directa amb rebre un bon assessorament en el moment de la contractació d'assegurança i al llarg de tota la vida de la pòlissa.

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223