Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de Noticias

El Col·legi posa en marxa una campanya per reforçar la col·legiació

Mataró va acollir un acte del Col·legi de Barcelona amb el que es busca potenciar el vincle amb els ja col·legiats i conquistar nous mediadors.

"El Col·legi s'apropa a tu". Amb aquest lema, el Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona ha posat en marxa una campanya que busca reforçar el vincle amb els mediadors ja col·legiats i intenta atraure nous mediadors interessats en la col·legiació. 

El projecte es recolza en la celebració de diverses jornades, de caràcter informatiu, en diferents localitats de la província. L'objectiu final és ajudar als mediadors de la zona ja col·legiats a conèixer millor els serveis que la institució posa a la seva disposició i explicar, a mediadors encara no col·legiats, els avantatges d'afiliar-se als representants oficials del col·lectiu.

El tret de sortida de la campanya es produeix el passat 3 de maig a la localitat de Mataró. Els assistents, sobre els 40, van rebre la benvinguda per part del president col·legial, Lluís Ferrer, i van tenir a la seva disposició als responsables de les diferents assessories del Col·legi, així com a la gerent del matix, Sandra Serra, per a poder consultar els seus dubtes i ampliar els seus coneixements sobre els serveis que el Col·legi els hi ofereix.

A més, els assistents van gaudir d'una interessant conferència a càrrec de Mónica Mendoza, consultora i ponent experta en temes de motivació i vendes, centrada en "com defendre el preu de les nostres assegurances quan no som els més competitius davant un client, moltes vegades més racional, que veu el producte de l'assegurança com un commodity i mira només el preu", segons les seves pròpies paraules.

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223

Per subscriure’s i rebre les nostres notícies introdueixi les seves dades
Avís Legal