Qui són els mediadors d'assegurances més influents a Twitter?

L'índex d'influència de Mutua de Propietarios identifica les comptes més influents per estar al dia en la mediació d'assegurances.

Ruiz Re Correduria, Carlos Lluch i el Consejo General de los Colegios de Mediadores de Seguros formen part del col·lectiu més influent en la xarxa de microblogging.

Mutua de Propietarios, asseguradora especialista en posar en forma llars, edificis i propietats mitjançant el concepte "Fitness Inmobilirario" ha identificat les comptes més influents en el sector de la Mediació d'assegurances en la xarxa social Twitter. Aquest índex elaborat per la companyia asseguradora distingeix entre comptes gestionades directament per persones, i assenyala qui són actors imprescindibles per seguir l'actualitat en la xarxa de mibroblogging.

Deu són els perfils de les entitats que destaquen per sobre de la resta de comptes a Twitter. Es tracta de @Mas_Seguro, @cmste, @MediasegCV, @colmedmadrid, @colegiocoruna, @MediAndOcc, @media_seguros, @MVASEGURADORES, @RuizReSeguros@MediadorSeguros. Finalment, vuit són els usuaris que despunten en el sector de la Mediació d'assegurances: @carloslluch, @elenajandrade, @mariameijeiras, @RicardoJMolina, @angeldelamo, @Todosseguros, @annadqa i @jjgonzalez2.

Els criteris emprats per determinar el nivell de notorietat de les comptes analitzades, a més de tractar-se òbviament de perfils actius a Twitter, han estat molt rigurosos. En primer lloc, es van analitzar les converses en la xarxa social que contiguessin termes connectats a "Mediación de Seguros", el que va llançar un volum de més de 600 comptes.

A continuació, es van establir talls en base a quatre barems diferents: número de seguidors, Golden Ratio - proporció entre seguidors i perfils seguits-, nivell d'interacció del tuits - "me gusta", "retuits" i respostes - i abast dels missatges en la xarxa social. Finalment, les comptes amb xifres més elevades en aquestes categories han estat assenyalades com més influents en els seus respectius sectors.

Dels canals més utilitzats per mediadors d'assegurances per reflectir la realitat i l'actualitat d'un col·lectiu que destaca per la seva innovació i adaptabilitat a un ecosistema professional en constant canvi. Per això, des de Mutua de Propietarios hem considerat important realitzar un índex que assenyali les comptes més rellevants i influents, amb l'objectiu d'estar al dia dels canvis del sector a través de la xarxa social, explica Natalia Fernández, responsable de Comunicació i marketing Estratègic del Grupo Mutua de Propietarios.

Juliol del 2018

Mutua de Propietarios