Saps quin format clàssic de comunicació pot ajudar-te a vendre més?

Les newsletters viuen una edat d'or, segons asseguren els experts en màrqueting digital

Mai es va anar del tot, però va haver-hi un moment en el qual semblava que la seva millor època com a format influent havia tocat sostre. No obstant això, les newsletters, un dels primers formats de la comunicació digital, viuen ara un moment d'esplendor.

Llegeix més:Saps quin format clàssic de comunicació pot ajudar-te a vendre més?

Potenciar la cultura de responsabilitat a l'equip és rendible

Comptar amb una cultura de responsabilitat en l'equip contribueix a evitar els coneguts com a 'terra de ningú' o els temes que es queden pendents per falta de definició clara d'un responsable

Les línies del lideratge en una empresa o en un equip de treball també passen per crear una cultura de responsabilitat. Que cada membre conegui les seves comeses, conegui els seus terminis i sàpiga quan i davant de qui ha de retre comptes afavoreix l'assumpció de responsabilitats i l'organització de la feina. A més, afavoreix que aquest es realitzi amb fluïdesa aconseguint evitar possibles conflictes ocasionats per indefinició. Així ho exposen experts en desenvolupament d'habilitats empresarials i lideratge com l'autor Mike Figlioulo, director de ThoughtLeaders LLC.

Llegeix més:Potenciar la cultura de responsabilitat a l'equip és rendible

Quines particularitats té l'assegurança dels cotxes elèctrics i híbrids?

Si tens un model ecològic has de tenir present algunes particularitats a l'hora d'assegurar-ho

Els cotxes híbrids endollables i els elèctrics tenen cada vegada més presència als nostres carrers i carreteres. Són, amb diferència, els vehicles de motor més respectuosos amb el medi ambient. Tant les normatives com la conscienciació personal fan pensar que, si no tens ja un d'aquests models és molt possible que sigui el teu cotxe en un futur no gaire llunyà.

Llegeix més:Quines particularitats té l'assegurança dels cotxes elèctrics i híbrids?

Markel informa de l'impacte de la pandèmia en la RC i l'assegurança de D&O #WebinarsMediadors

Aquest webinar gratuït se celebrarà dimecres que ve 12 de maig a les 10.00 hores

La Fundació Auditorium i el Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona et conviden al webinar de Markel en el qual s'analitzarà l'impacte de la Covid en la RC d'Administradors i l'assegurança de D&O. En la sessió es donaran a conèixer les últimes novetats normatives que poden afectar aquesta línia d'assegurança. La cita és el dimecres 12 de maig a les 10.00 hores.

Llegeix més:Markel informa de l'impacte de la pandèmia en la RC i l'assegurança de D&O #WebinarsMediadors

Coneix els secrets de la neurociència aplicats a les vendes

Assisteix dijous que ve al curs de Josep Gendra per a aprendre a desenvolupar noves tècniques comercials

La neurociència ha irromput amb força en les tècniques de venda. Josep Gendra, psicòleg i assessor del Col·legi, ens revelarà en un curs en streaming les principals claus per a aprofitar aquesta nova línia de coneixement en la nostra empresa. La sessió està prevista per al dijous 13 de maig a les 10.00 hores i tindrà una durada de tres hores.

Llegeix més:Coneix els secrets de la neurociència aplicats a les vendes

Què hem de fer perquè la nostra llar sigui sostenible?

Mútua de Propietaris et convida a una trobada digital en el qual es presenta un estudi sobre la sostenibilitat dels habitatge

La llar sostenible no és una quimera, però requereix de canvis perquè sigui una realitat. El pròxim dia 17 de maig, a partir de les 10.00 hores, es presentarà l'estudi ‘Llar i sostenibilitat, realitat o desig’ en una trobada digital al qual et convida Mútua de Propietaris. La companyia estarà representada en el col·loqui en el qual s'analitzarà aquest estudi pel seu director general, Christopher Bunzl.

Llegeix més:Què hem de fer perquè la nostra llar sigui sostenible?

Formació contínua: una aposta guanyadora

El Col·legi i la Fundació Auditorium intensifiquen l'oferta de cursos i sessions formatives per a ajudar-te a créixer en la teva carrera i desenvolupar el teu negoci

Amb alguns aspectes determinants encara pendents de desenvolupament, la nova normativa de formació per a mediadors d'assegurances, amb les seves llums i les seves ombres, reforça l'exigència de la formació contínua que s'estén a tots els professionals implicats en la distribució de productes i serveis asseguradors. Més enllà de les noves exigències legals, la formació contínua és un dels actius més importants que els professionals tenim a la nostra disposició.

Llegeix més:Formació contínua: una aposta guanyadora

Recuperar-se d'un fracàs és una fortalesa

Afrontar el canvi implica evitar autoimposar-se barreres que, en moltes ocasions, poden crear-se a partir de males experiències

Una recerca de l'associació de psicologia americana (Apa), liderada pels psicòlegs socials Aronson, Fried i Good, va concloure que només aquells que creuen que poden ser més intel·ligents acaben desenvolupant noves habilitats cognitives. El treball es va realitzar en una mostra representativa d'estudiants universitaris afroamericans per a trobar l'efecte del biaix de l'estereotip. Aquells que van rebre la informació que la plasticitat cerebral permet desenvolupar constantment noves habilitats van millorar les seves notes mitjanes.

Llegeix més:Recuperar-se d'un fracàs és una fortalesa

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223