Comunicació

Comunicació

El Col·legi aposta decididament per la comunicació i la generació de continguts a través dels seus propis canals i també dels mitjans, com el mecanisme més eficient per traslladar els seus punts de vista i consells relacionats amb la cultura de la prevenció de el risc. Amb aquest propòsit, el Col·legi generes seus propis canals de difusió de continguts i també manté acord i desenvolupa campanyes en mitjans de comunicació líders.

Sala de Premsa

A la nostra sala de premsa, els periodistes trobareu tota la informació necessària sobre la identitat i activitats de el Col·legi. També podràs accedir a totes les notes de premsa que generem, a si com a un arxiu amb fotografies i materials d’imatge corporativa

Publicació en paper que edita el Col·legi i es distribueix entre col·legiats i professionals de sector assegurador cada trimestre. Existeix també una edició en format digital que està disponible tant en català com en espanyol. Els continguts giren al voltant de les tendències de el món de l’assegurança i de la societat.

E-News setmanal que edita el Col·legi i ofereix als col·legiats i professionals del sector assegurador una visió en clau de negoci sobre tendències de futur, així com continguts asseguradors pràctics i informacions sobre l’oferta formativa del Col·legi.

Aglutina tota la proposta de continguts audiovisuals que genera el Col·legi, així com l’accés a reunions i sessions formatives convocades per la institució. Ofereix materials d’accés restringit només als col·legiats i inscrits, i també brinda visibilitat universal en altres propostes de continguts.

Així ens comuniquem

Així ens comuniquem

La comunicació és una de les línies essencial d’actuació del Col·legi