Benvinguts

CMAB

El Col·legi de Mediadors d’Asegurances de Barcelona representa els professionals de la distribució d’assegurances, agents i corredors. Amb més de vuit dècades d’existència, el Col·legi és una corporació de dret públic, i té el compromís de defensar els interessos dels mediadors d’assegurances i també dels assegurats, contribuint a divulgar a la societat els valors de la prevenció i la cultura de l’assegurança.

 

El Col·legi està present en els principals estaments i entitats de decisió de el sector assegurador com la Junta Consultiva de l’assegurança de la Generalitat de Catalunya, la Junta de Govern de la patronal de mediadors AEMES, el Consell General de Col·legis de mediadors d’assegurances i el Consell de Col·legis de Catalunya.

La nostra història. Coneix la història del Col·legi i l’evolució de la cultura asseguradora a Catalunya i Espanya. Una part essencial de la nostra societat.

Resol els teu dubtes.
Servei gratuït per a Col·legiats.Assesors

La Mediacio al centre del Col-legiPensant en tu.

Setmana Mundial

Setmana Mundial

La Setmana Mundial 2023

va seguir mirant al futur.

En aquesta edició, ens vàrem centrar

en conèixer els aspectes més destacats

dels vectors  de canvi que estan

modelant el mercat.

Col·legia't

Estàs ja col·legiat?

Aprofita l’oportunitat i col·legia’t. És un procediment ràpid i senzill que et proporcionarà molts beneficis i contribuiràs a enfortir la nostre professió davant de les administracions i la resta del sector. Beneficia’t en condicions molt favorables de formació de qualitat i de les assessories que estan a disposició, sense cost afegit.

Llistat de Mediadors

Busques un Mediador?

Aquí el trobaràs.

Accedeix a la Base de dades on figuren tots els agents i corredors col·legiats a Barcelona.

La col·legiació és una garantia del compromís i la vocació de servei
dels professionals
amb la societat.

ActualitatUltimes publicacions