CONSUMIDOR

Els mediadors d’assegurances mantenen una relació estreta amb els seus clients, als quals assessoren en aspectes que són essencials en la seva vida i, especialment, sobre el seu futur. Des del Col·legi volem contribuir a posar els assegurats en el centre de les activitats de la mediació d’assegurances. A el marge d’habilitar mecanismes perquè els usuaris puguin vehicular les seves queixes i desencontres amb la mediació, el nostre objectiu és contribuir a la divulgació de la cultura asseguradora.

1- Som especialistes en assegurances
2- T’oferim un tracte personalitzat
3- Tindràs l’assegurança que necessites, ni més ni menys
4- No et costarà més diners i estaràs ben assessorat
5- Estem sempre al teu costat quan ens necessites

Per a què serveix un mediador?

Per a què serveix un mediador?

El Col·legi va llançar aquesta campanya multicanal per donar a conèixer les figures de l’agent i de corredor, tots dos mediadors d’assegurances, en plena pandèmia i reivindicar el valor que aporten als assegurats. En 2021, aquesta acció promocional torna a primer pla amb una proposta encara més ambiciosa i la presència tant en els canals propis com en mitjans de comunicació líders d’audiència i de gran prestigi.

El compromís dels mediadors

El principal compromis d’un mediador d’assegurances es garantir la tranquilitat del seu client. L’assegurança es un intangible, que aporta certesa davant dels imprevistos i que ha de respondre sense demora en cas de sinistre. Els agents i corredors tenim molt la clara aquesta missió i la necessitar d’estar sempre molt propers al client aportant assessorament professional i confiança.

Que aporta l'assegurança a la societat?

Un sector que genera llocs de treball estables

El sector assegurador és un dels pilars de la nostra economia. Destaca per si solidesa que s’ha posat de manifest en les situacions de crisi. Mai hem necessitat un rescat ni ajudes financeres per complir amb els nostres compromisos i exigències legals. A més, hem estat capaços de generar llocs de treball estables i amb nivells de remuneració superiors a la mitjana. Ni tan sols durant el més dur de la pandèmia, s’han produït acomiadaments ni mesures excepcionals com els ERTES.

Saps que cobreix l'assegurança de comerç?

T'expliquem quan s'indemnitza per tancament

En aquest vídeo elaborat pel Col·legi, aclarim una qüestió que molts comerciants i restauradors s’han formulat al llarg dels últims mesos: ¿En quina circumstància em indemnitzarà l’assegurança per tancament de negoci? Per oferir una resposta solvent i contractada, hem recorregut a Dr. José Luis Fernández, advocat especialista en assegurances i assessor de l’Col·legi. La seva resposta es basa en el coneixement de la legislació vigent i dels productes asseguradors.

Vols conèixer quins són els teus
drets?

T'expliquem com pots reclamar

El sector assegurador està regulat de manera exhaustiva i, a més, presumeix de comptar també amb mesures d’RSE que garanteixen el compliment d’un codi de bones pràctiques exigent i amb tot tipus de compromís amb els drets dels assegurats. Amb tot, el Col·legi posa a la teva disposició mecanismes perquè puguis exercir els teus drets si en algun moment com assegurat sents que s’estan vulnerant els teus drets.