L’aprenentatge tecnològic continu consolida el futur de la mediació

Configura sistemes de treball que ofereix oportunitats de creixement a professionals i empreses

 

formació

L’aprenentatge tecnològic és el conjunt d’experiències tecnicoproductives i de coneixements que acumulen empreses i professionals al llarg de la seva trajectòria. Tot això configura sistemes de treball que ofereix oportunitats de creixement a professionals i empreses.

La reestructuració d’unitats de negoci, de processos de treball, de formació continuada… es recolza, entre altres elements, en una base important d’eines tecnològiques que s’actualitzen de forma continuada. El 1991 els autors Giral i González van definir tres activitats principals per a l’aprenentatge tecnològic: documentació de la informació, capacitació del personal i actualització en tecnologia. A aquestes altres estudiosos com Ávalos i Arvanitis van afegir altres accions com la vigilància tecnològica.

Els canvis constants no només en l’entorn digital sinó en tecnologia digital han facilitat que empreses i professionals apostin per solucions innovadores per optimitzar els seus processos de gestió, vendes, atenció al client… Tot això requereix un aprenentatge tecnològic continuat que està sumant la gestió de dades, la integració de solucions d’intel·ligència artificial per, en mediació, facilitar al client les opcions òptimes per donar solució a les necessitats asseguradores i també per optimitzar el funcionament empresarial de la corredoria o l’agència.

 

On adquirir noves competències tecnològiques

L’adquisició de noves competències tecnològiques és avui un dels interessos professionals més destacats i on adquirir-les, orientada a la mediació, amb tecnologia d’avantguarda i impartida per professionals de referència és una de les claus de la formació continuada.

En aquest sentit cal destacar la programació formativa de la Fundació Auditorium i el Col·legi que inclou de forma regular formacions vinculades a solucions tecnològiques solvents en mediació i a l’assimilació d’habilitats o competències vinculades a l’entorn digital –com a capacitats tècniques i habilitats toves- per maximitzar el rendiment dels canals virtuals on també es desenvolupa l’activitat mediadora.

Formacions en màrqueting digital o analítica de dades formen part habitual de l’aprenentatge tecnològic en mediació.

Últimes notícies