Gran èxit de la Mediació, present en les Cambres de Comerç

El Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Barcelona vol remarcar el gran èxit aconseguit per la mediació com a col·lectiu en obtenir representació en la Cambra de Comerç de Barcelona i en la de Manresa, a través de les corredories Ferrer & Ojeda Associats i Grup Santasusana, respectivament.

cambra

El Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Barcelona vol remarcar el gran èxit aconseguit per la mediació com a col·lectiu en obtenir representació en la Cambra de Comerç de Barcelona i en la de Manresa, a través de les corredories Ferrer & Ojeda Associats i Grup Santasusana, respectivament. El Col·legi agraeix als col·legiats el suport donat a través dels seus vots a aquests representants de la mediació.

Tanmateix, el Col·legi felicita totes dues organitzacions i fa extensiva la felicitació a Josep Santacreu, que serà el pròxim president de la Cambra de Barcelona i compta amb una llarga trajectòria en el sector assegurador.

La candidatura Va d’Empresa, encapçalada per Josep Santacreu, s’ha imposat en les eleccions a la Cambra de Barcelona en aconseguir 26 dels 60 representants possibles. Santacreu serà triat per majoria absoluta, ja que compta amb el suport d’altres cinc empreses independents.

Per part seva, Ferrer & Ojeda ha entrat en la Cambra amb un suport gairebé total, ja que ha aconseguit el 69,7% dels suports en el Grup 12.2 de Mediació Financera. El Grup Santasusana també ha tingut un suport majoritari en obtenir més del 50% dels vots per a entrar en la Cambra de Manresa.

Últimes notícies